ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ

ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18418
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18417
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18416
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18415
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18414
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18413
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18412
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18411
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ-18409

Τηλέφωνο :
2710230140-2710230143
Fax:
2710222743
Διεύθυνση:
ΝΑΥΠΛΙΟΥ 50 , ΤΡΙΠΟΛΗ , Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 22100

ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Η εταιρεία ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ βρίσκεται στην οδό Ναυπλίου 50 , στην Τρίπολη ενώ η ιστορία των μεταφορών στην Αρκαδία ξεκινά το 1930 , όταν το κέντρο του νομού Αρκαδίας, αποκτά την πρώτη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων του και των κατοίκων των γύρων χωριών.
Σήμερα, ογδόντα τέσσερα περίπου χρόνια μετά, τα μικρά παλιά λεωφορεία των δώδεκα, ενίοτε και δεκατεσσάρων θέσεων, τα έχουν διαδεχθεί υπερσύγχρονα Mέσα Mαζικής Mεταφοράς, που κινούνται τόσο στο επαρχιακό όσο και στο Εθνικό οδικό δίκτυο.
Όλα αυτά τα χρόνια , όλοι οι αυτοκινητιστές κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες με μοναδικό στόχο την άνετη, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση των επιβατών "τους".
Στις 19 Οκτωβρίου 2003 τα ΚΤΕΛ μεταφέρθηκαν στην οδό Ναυπλίου , όπου οι καινούριες εγκαταστάσεις και τα σύγχρονα λεωφορεία , ανταποκρίνονται  στις επιταγές της νέας εποχής, με υπηρεσίες, Ευρωπαϊκού Επιπέδου.
Η εταιρική πολιτική και η λειτουργία της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. βασίζεται σε 3 πυλώνες: ασφάλεια μετακίνησης , αξιοπιστία δρομολογίων και ενημέρωση επιβατικού κοινού .
Στα πλαίσια αυτά η εταιρεία φροντίζει για :  την επιλογή του καταλληλότερου προσωπικού,  την ενημέρωση και διαρκή επιμόρφωσή του , την τήρηση του Κ.Ο.Κ. και τη συνεργασία με την Τροχαία και τις λοιπές αρχές , την προμήθεια, διαρκή συντήρηση και εποπτεία αξιόπιστων σύγχρονων οχημάτων , την παροχή πληροφόρησης για δρομολόγια, κρατήσεις θέσεων, λοιπές υπηρεσίες του ΚΤΕΛ , την αποζημίωση επιβατών για τυχόν ζημίες , την επαρκή ασφάλιση του στόλου .
Τα ΚΤΕΛ με ιστορία ογδόντα και πλέον χρόνων στον τομέα των επιβατικών μεταφορών στην
Στον ιστότοπό μας (http://www.ktelarkadias.gr) , μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα δρομολόγια ( αστικά και υπεραστικά ) καθώς και  να πάρετε πληροφορίες για την ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΕ .


ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ : Κα Χαραλαμποπούλου


 

 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!