ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

"STIRIXIS CONSULTANTS"

ΚΑΚΑΛΙΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ
  • ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΕΝΔΟΟΜΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
  • REPORTING – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GDPR
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΑΚΑΛΙΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος Stirixis Consultants

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ομάδα της Stirixis. 10 μόνιμοι συνεργάτες αλλά και μια δυναμική ομάδα εξωτερικών συνεργατών εγγυώνται αναβαθμισμένες υπηρεσίες και συνεχή στήριξη της επιχείρησης σας. Κάτοχοι πτυχίων και μεταπτυχιακών τίτλων στα χρηματοοικονομικά, με θητεία σε μεγάλες και μικρότερες οικονομοτεχνικές εταιρείες και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του accounting και finance, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.
Με υψηλού επιπέδου φοροτεχνικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες η Stirixis στηρίζει την ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Σας εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα χρηματοοικονομικά εργαλεία προκειμένου όχι μόνο να αντιμετωπίσετε εγκαίρως πιθανούς οικονομικούς κινδύνους αλλά να φτάσετε στην κορυφή!
Η ομάδα του Stirixis. oικοδομεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με έναν προς έναν. Αφιερώνει χρόνο για να κατανοήσει σε βάθος τις ανάγκες σας, τους επιχειρηματικούς σας στόχους και από κοινού χαράσσει τη στρατηγική της επιτυχίας σας.  Παρέχει ολοκληρωμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες για κάθε είδους επιχείρηση. Κυρίως όμως προσφέρει in-house υπηρεσίες.
Η Stirixis με το κύρος και την αξιοπιστία της έχει αναπτύξει χρόνιες και δυναμικές συνεργασίες με ένα πλούσιο πελατολόγιο από όλους τους χώρους του επιχειρείν. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εμπορικές, βιομηχανικές, ξενοδοχειακές, τουριστικές, τεχνικές, ναυτιλιακές εταιρείες καθώς και σε εταιρείες εστίασης και real estate. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο.

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!