ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΜΠ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

BEER BAR ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

SNACK BAR ΛΑΡΙΣΑ

"DAKOTA BEER PUB"

Το μικρό μας ζυθοποιείο, είναι 100% ανεξάρτητο και ολότελα παραδοσιακό, τόσο στον τρόπο παραγωγής  της craft μπίρας του, όσο και στην κουλτούρα που το περιβάλλει! Η μικρή παραγωγή μπίρας, είναι για εμάς σημαντική. Ενθουσιαζόμαστε να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και το μεράκι μας για την μπίρα με ομοΐδεάτες μας, λάτρεις της φρέσκιας γεύσης. Ανταλλάσουμε ιδέες και σκέψεις για την παραγωγή και τα ανακατέματα και χαιρόμαστε να ακούμε για τους δικούς τους πειραματισμούς. Μας αρέσει να μιλάμε για δεξαμενές, για μαγιές και για αρώματα!
Στην Dakota Beer Pub, εμείς οι λάτρεις της αυθεντικής γεύσης, προσπαθούμε να προωθήσουμε την κουλτούρα της ζυθογνωσίας και να  ενισχύσουμε τη ζυθοποίηση στη χώρα μας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την κουλτούρα και το παρελθόν της Τσεχίας πάνω στην παρασκευή της μπίρας. Αγαπάμε τη γεύση της τσέχικης μπίρας και ξέρουμε να πίνουμε μπίρα με μέτρο! Με στόχο την απόλαυση!
Στην Dakota Beer Pub, προσφέρουμε παρεΐστικη ατμόσφαιρα, χαλαρά βράδυα και απογεύματα με τα ποτήρια μας γεμάτα φρέσκια craft μπίρα Dakota, στον υπέροχο κήπο τα καλοκαίρια, και στην ζεστασιά της αίθουσας τον χειμώνα, τσιμπολογώντας διάφορες νοστιμιές!
Στη Dakota Beer Pub βρίσκει κανείς την απόλυτη εμπειρία της ζυθογνωσίας, όχι μόνο για τις δροσιστικές φρέσκιες μπίρες μας αλλά και για τα παραδοσιακά τσέχικα λουκάνικα που τις συνοδεύουν!

"DAKOTA BEER PUB' - ΜΠΥΡΑΡΙΑ
33H ΟΔΟΣ 13Α, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

2109635416
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!