ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Generic filters
Exact matches only

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηλεκτρονικός Κατάλογος - Greekonline.gr - Logo
Generic filters
Exact matches only
ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ <BR> ΑΦΟΙ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΕΠΕ

Η εταιρεία, ΑΦΟΙ ΚΑΝΕΛΛΟΥ Ε.Π.Ε,  έχει την έδρα της στο Πέραμα από το 1977, ακριβώς δίπλα στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας κατέχοντας ισχυρή θέση και επιτυχία στον τομέα της κατασκευής, μετασκευής και επισκευής πλοίων όλων των μεγεθών. Είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον Πειραιά στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας με την κατασκευή 43 πλοίων στο ιστορικό της.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 200 τ.μ., security στην είσοδο του ναυπηγείου, και πάνω από 600 τ.μ. στεγασμένων περιοχών με σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό όπως: Γερανογέφυρες, μηχανή ηλεκτρονικής κοπής οξυγόνου/πλάσματος (CNC), πρέσα, τόρνος, κουρμπαδόρος σωλήνων, τηλεσκοπικός γερανός 35 τόνων, Clarks, για μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιότητα στη διαδικασία παραγωγής. Επιπλέον εγκαινιάστηκαν πρόσφατα οι νέες μας εγκαταστάσεις 500 τ.μ. για την κατασκευή σωλήνων, και νέος γερανός  (Saez 55 TL) με μέγιστο μήκος περιστροφής 55m και δυνατότητα ανύψωσης 5 τόνων (SWL 5000kg).
Σήμερα η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΝΕΛΛΟΥ Ε.Π.Ε. δημιουργεί με την προσωπική της σφραγίδα και πολυετή εμπειρία τα πιο σύγχρονα πλοία σε εντυπωσιακά σύντομο χρόνο, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, πιστοποιημένη μάλιστα με ISO 9001:2015 ABS QUALITY EVALUATION INC MANAGEMENT SYSTEM CERTIFICATION.

Τοποθεσία Επιχείρησης