ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

WINERY ZEVGOLATIO KORINTHIA

"ΟΙΝΩΔΟΣ"

ΕΥΔΑΙΜΩΝ - ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΙΚΕ

Η εταιρεία “Οινωδός” ιδρύθηκε το 2009. Η έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα χαρίζει στον Οινωδό την γνώση για την άριστη επιλογή προϊόντος, την στελέχωση των υπεύθυνων θέσεων με έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα άτομα , την εμπειρία της συνεργασίας με εγχώριες και ξένες αγορές , την δυναμική της εταιρείας στον χώρο.
Το οινοποιείο Οινωδός καλύπτει έκταση 2.900 τ.μ. και βρίσκεται εντός ιδιόκτητου οικοπέδου 40.000 τ.μ. στο οποίο οι στεγασμένες εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά 13.200 τ.μ. Όλη η επιχείρηση είναι διαπιστευμένη για το πρότυπο ΕΛΟΤ ENISO 22000:2005. Ο εξοπλισμός οινοποίησης είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα όπως και όλες οι δεξαμενές. Σε όλες τις δεξαμενές παρέχεται βιομηχανική ψύξη και ένα ενιαίο κι αυτόνομο δίκτυο εφαρμόζει περιβάλλον αδρανούς αερίου σε κάθε περιέκτη οίνου. Το οινοποιείο διαθέτει ψυκτικό θάλαμο ο οποίος καταλαμβάνει όγκο 3.100 m³ με ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
Τα προϊόντα μας είναι: Ροδίτης, Μοσχοφίλερο, Αγιωργίτικο Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχάτο ξηρός, Μοσχάτο ημίγλυκος και ερυθρό και γλυκό σε ατομική συσκευασία !!!
Στόχος της εταιρείας είναι η εδραίωσή της στην ελληνική αγορά και η διαρκής επέκταση στις αγορές του εξωτερικού μέσα από την ανάδειξη και διάκριση των προϊόντων της. Βασιζόμενοι στην μέχρι στιγμής σταθερά ανοδική πορεία μας, εμπνεόμαστε με αισιοδοξία για το μέλλον και εργαζόμαστε για μια ποιοτική συνέχεια.

"ΟΙΝΩΔΟΣ" - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

2741056365
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!