ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙ

ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

"LION FRUIT"

ΚΕΦΑΛΑΣ Ν. & Π. Ο.Ε

Η εταιρεία LION FRUIT – ΚΕΦΑΛΑΣ Ν&Π Ο.Ε εδρεύει στην Ιεράπετρα Λασιθίου (Παύλου Κούπερ 64) και από το 1984 που δημιουργήθηκε δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης, συσκευασίας και τυποποίησης οπωροκηπευτικών προϊόντων.
Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της με εξοπλισμό που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της, καθώς και η συνεργασίας της, με επιλεγμένους παραγωγούς της Κρήτης, αποτελούν εγγύηση ότι τα προϊόντα που εμπορεύεται είναι μόνο εξαιρετικής ποιότητας, ενώ ξεχωρίζουν για το χρώμα, το άρωμα και την μοναδική τους γεύση.
Η εταιρεία LION FRUIT – ΚΕΦΑΛΑΣ Ν&Π Ο.Ε  αναλαμβάνει τροφοδοσίες χώρων εστίασης και καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ με τις εξαγωγές που πραγματοποιεί,  τα κορυφαία Kρητικά κηπευτικά προϊόντα διατίθενται και στις αγορές τους εξωτερικού.
Μεταξύ άλλων τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία είναι: ντομάτες, ντοματίνια, πιπεριές σε διάφορες ποικιλίες (Φλωρίνης, κέρατο), μελιτζάνες, αγγούρια κ.α
Στόχος της εταιρείας LION FRUIT – ΚΕΦΑΛΑΣ Ν&Π Ο.Ε αποτελεί η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, προμηθεύοντάς τους πάντα, με άριστης ποιότητας κηπευτικά προϊόντα.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΕΦΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

"LION FRUIT" ΚΕΦΑΛΑΣ Ν. & Π. Ο.Ε - ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΤΙΚΑ
ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΠΕΡ 64, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

2842041066 6947615648
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!