ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΩΡΙΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΩΡΛ ΑΘΗΝΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

"ORL ATHENS CLINIC"

ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Θ.ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ

Η Ωτορινολαρυγγολογική κλινική Θ.Καρράς “ORL ATHENS CLINIC” ιδρύθηκε το 1974 από τον αείμνηστο Θεμιστοκλή Καρρά και μια ομάδα καταξιωμένων χειρουργών ωτορινολαρυγγολόγων με όραμα τη δημιουργία μιας πρότυπης ΩΡΛ κλινικής, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων σε ασθενείς με προβλήματα κεφαλής και τραχήλου.
Η αποκλειστική ενασχόληση της κλινικής με τη σύγχρονη ωτορινολαρυγγολογία την καθιστά μοναδική στην Ελλάδα. Η συνεργασία με καταξιωμένους χειρουργούς ωτορινολαρυγγολόγους και αναισθησιολόγους, καθώς και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό διασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες τις διενεργούμενες επεμβάσεις.
Τα τμήματα της κλινικής είναι:

  • Νευρο-ωτολογικό εργαστήριο
  • Ακτινολογικό – μικροβιολογικό εργαστήριο
  • Τμήμα πλαστικής χειρουργικής
  • Τμήμα χειρουργικής θυρεοειδούς αδένα
  • Αναισθησιολογικό τμήμα
  • Ενδοσκοπικό τμήμα
  • Τμήμα ωτοχειρουργικής
  • Παιδοχειρουργικό τμήμα
  • Τμήμα επειγόντων περιστατικών

Η κλινική μας αναλαμβάνει : ενδοσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις ρινός και λάρυγγος, όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις που αφορούν τις παθήσεις του έξω και του μέσου ωτός, όλες τις επεμβάσεις σε παιδιά από δύο ετών, όλες τις πλαστικές επεμβάσεις του προσώπου όπως  ρινοπλαστική,  ωτοπλαστική (αφεστώτα ώτα) και  βλεφαροπλαστική, ολική θυρεοειδεκτομή για καλοήθεις ή κακοήθεις παθήσεις του θυρεοειδούς, λεμφαδενικό καθαρισμό σε περιπτώσεις καρκίνου θυρεοειδούς, επανεγχείρηση για υποτροπή καλοήθων ή κακοήθων παθήσεων του θυρεοειδούς, διερεύνηση ιλίγγου και αντιμετώπιση, ηλεκτρονυσταγμογράφημα δια θερμού και ψυχρού διακλυσμού, διερεύνηση βαρηκοΐας στα πλαίσια ακουολογικού ελέγχου, αντιμετώπιση εμβοών, πρώιμος ανιχνευτικός έλεγχος ακοής νεογνών (screening test), ωτοακουστικές εκπομπές, ακουστικά προκλητά δυναμικά, μελέτη για εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας.
Με γνώμονα την προσφορά μας στον ασθενή, συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία από μια νέα σκοπιά και θεώρηση. Η κλινική των λαρυγγολόγων, η “ORL ATHENS CLINIC”, σας προσκαλεί να συνεχίσετε να μας εμπιστεύεστε το πολυτιμότερο αγαθό σας, την υγεία σας.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΧΕΙΛΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

ORL ATHENS CLINIC(ΩΡΛ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Θ.ΚΑΡΡΑΣ)
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1, ΑΘΗΝΑ

2105234432
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!