ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”-32206
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”-32205
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”-32204
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”-32200
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”-32199
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”-32197

Τηλέφωνο :
2310323121 - 6932428255
Διεύθυνση:
ΛΕΩΦ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 182 , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΤΚ 54248

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
"ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"ΚΙΟΣΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ tablet


Η επιλογή του σωστού Παιδιάτρου είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς νέους γονείς . Είναι το άτομο που θα συμβουλευτούν και θα εμπιστευτούν τον έλεγχο της σωστής σωματικής  ανάπτυξης και υγείας των παιδιών τους, από τις πρώτες ώρες που θα έρθουν στη ζωή, μέχρι και την εφηβεία τους.


Ο Παιδίατρος   Κιοσσές Γεώργιος, εδώ και χρόνια προσφέρει με την εμπειρία και την άρτια κατάρτιση του,  τις ιατρικές του υπηρεσίες και είναι κοντά σε  γονείς και παιδιά. Το ιατρείο του  βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή 182. Σε ένα φιλικό περιβάλλον που έχει επίκεντρο το παιδί, με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και αγάπη  προσφέρει επιστημονικές ιατρικές υπηρεσίες που αφορούν την παρακολούθηση της υγείας, της ανάπτυξης και της σωστής διατροφής νεογνών, βρεφών και παιδιών.


Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο ιατρείο είναι:  τακτική μέτρηση ύψους και βάρους βρεφών και παιδιών,  διάγνωση και αντιμετώπιση ιώσεων και λοιμώξεων, διάγνωση και αντιμετώπιση παιδικών ασθενειών, εμβολιασμός και προγραμματισμός εμβολιασμού, παρακολούθηση παιδιών ως προς την σωματική  και την νοητική τους ανάπτυξη για την άμεση πρόληψη ψυχοκινητικών προβλημάτων με την  βοήθεια γιατρών ειδικότητας πχ ορθοπεδικού, λογοθεραπευτή, οφθαλμίατρου, συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους γονείς για τη σωστή διατροφή και ανάπτυξη των παιδιών τους  κ.λ.π.


Ο ιατρός πραγματοποιεί και κατ’ οίκον επισκέψεις.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2310323121 – 6932428255error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!