ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

"SPIRAL FLEX"

ΜΠΕΛΑΓΙΑ Φ. & ΣΙΑ Ο.Ε

Η εταιρεία SPIRAL FLEX – ΜΠΕΛΑΓΙΑ Φ. & ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει στο Ομορφοχώρι Λάρισας. Ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στην εμπορία και παραγωγή συρματοπλεγμάτων ασφαλείας, κονσερτίνας και λοιπών πλεγμάτων περίφραξης. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000τ.μ που διαθέτει η εταιρεία μέσα από την πολυετή εμπειρία της, παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και προϊόντα αξιόπιστα με πιστοποίηση ISO 9001.
Στην SPIRAL FLEX μπορείτε να βρείτε υλικά περίφραξης όπως:
ΚΟΝΣΕΡΤΙΝΑ, ΣΙΤΑ ΠΛΕΚΤΗ, ΣΙΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ, ΕΞΑΓΩΝΑ, ΚΟΥΝΕΛΟΣΙΤΑ, ΣΩΛΗΝΕΣ, ΓΩΝΙΕΣ, ΚΟΙΛΟΔΟΚΟΥΣ, ΠΟΡΤΕΣ, ΚΑΓΚΕΛΑ, ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ( ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ, ΤΑΦ,) κ.α
Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης την παραγωγή και την εμπορία συρματοπλεγμάτων αρίστης ποιότητας όπως: ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΟΝΣΕΡΤΙΝΑ, ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ.
Η εταιρεία SPIRAL FLEX – ΜΠΕΛΑΓΙΑ Φ. & ΣΙΑ Ο.Ε. εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και εξάγει υλικά περίφραξης σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Αγγλία, Ολλανδία, καθώς και στην  Αφρική.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι στη διάθεση των πελατών της, ώστε να κατασκευάσει περιφράξεις οι οποίες είναι ανθεκτικές στον χρόνο και εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η εταιρεία έχει προμηθεύσει τα περισσότερα στρατόπεδα και αεροδρόμια σε όλη την επικράτεια με περιφράξεις που φέρουν την υπογραφή της.
Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνήσετε με το καταρτισμένο δυναμικό της επιχείρησης για οποιαδήποτε απορία έχετε.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

"SPIRAL FLEX" ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ - ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΑΜΑΤΑ
ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ, ΛΑΡΙΣΑ

2410575352 6932918528
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!