Εμπιστευτείτε τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και την διακριτικότητα του Ιδιωτικού Σεφ Παναγιώτη Κατραμή. Είναι απόφοιτος της Μαγειρικής Σχολής ΟΤΕΚ-ΕΠΑΣ Ρόδου, Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, το 2010 και με 11 χρόνια προϋπηρεσίας σε εστιατόρια a la carte μαζική εστίαση σε υψηλής τουριστικής κίνησης νησιά, όπως η Ζάκυνθος, η Ρόδος και η Κως.
Πλέον έχοντας ως βάση το νησί της Ζακύνθου και έχοντας εντρυφήσει στην παραδοσιακή Ζακυνθινή κουζίνα, δραστηριοποιείται στο χώρο του private cheffing προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.
Δημιουργεί για εσάς μοναδικά πιάτα με ντόπια φρέσκα υλικά και προσφέρει στους καλεσμένους σας, πρωτότυπες αυθεντικές γεύσεις με απόλυτο σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές της Ζακύνθου που διεγείρουν της αισθήσεις, με τα αρώματα τους, που αντλούν από το παρελθόν με νέες όμως μοντέρνες τεχνικές.
——————————————————————————————————————————
Graduate of the Cooking School OTEK-EPAS RHODES, School of TOURISM PROFESSIONS in 2010. After 11 years of experience in a la carte restaurants and mass catering in Zakynthos, Rhodes, Kos, now based in Zakynthos I would like to meet rare Greek raw materials and the endless traditional Zakynthian cuisine!

 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΡΑΜΗΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης