ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

FISH RESTAURANT AKROTIRI SANTORINI

FRESH FISH AKROTIRI SANTORINI

"ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ"

ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ ΜΑΡΙΑ

Στο νοτιότερο μέρος της Σαντορίνης, δίπλα στο Φάρο βρίσκεται η ψαροταβέρνα “ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ” . Ο παππούς ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ πήγαινε στο ψάρεμα μαζί με τους γιούς του και τώρα συνεχίζεται η παράδοση από τους γιούς μαζί με τους εγγονούς του για να έχουν στην ψαροταβέρνα τους καθημερινά φρέσκο ψάρι, ολοζώντανους αστακούς, μικρό γαριδάκι κ.λ.π. Η μαμά Μαρία μαγειρεύει τις ψαριές του μπαμπά Αντρέα και του γιού του Γιώργου, όπως αστακομακαρονάδα, ψαρόσουπα, γαριδομακαρονάδα, φάβα, μαριδάκι, γαριδάκι, μυρωδάτους ντοματοκεφτέδες, μελιτζάνα λευκή, κολοκύθι σαντορινιό, φρέσκες πατάτες, τηγανητά και ψητά ψάρια.
Στον εσωτερικό χώρο θα δείτε την πρώτη βάρκα του παππού ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ, ουρές από σαλάχια, σκυλόψαρα, πίνες, κοχύλια, σφουγγάρια και άλλα. Έχει θέα στην καλντέρα με το υπέροχο και πασίγνωστο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, τα οποία φαίνονται από τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της ψαροταβέρνας.
Το εστιατόριο άνοιξε και με σεβασμό στην ασφάλεια των πελατών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Με φρέσκα ψάρια, γαριδάκι, αστακούς σε προσιτές τιμές! Καλή σεζόν σε όλους!
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ ΜΑΡΙΑ

"ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ" ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ
ΑΚΡΩΤΗΡΙ- ΦΑΡΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

2286083035 6936716347
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!