ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

"ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ"

ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Η ταβέρνα – Ψητοπωλείο “ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ” βρίσκεται στην Πεντέλη επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β 10. Με ιστορία από το 1923 είναι γνωστό για τις μοναδικές γεύσεις του, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη του.
Ο χώρος πρόσφατα ανακαινισμένος με μοντέρνα διακόσμηση δίνει την εντύπωση ενός σύγχρονου μαγαζιού. Αν κοιτάξει όμως κανείς στους τοίχους του ψητοπωλείου θα δει να ξεδιπλώνεται ένα νοσταλγικό album με retro φωτογραφίες, που μιλούν για την ιστορία του.
Όλα όσα ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα Ελληνικά προϊόντα.
Στον κατάλογο του ψητοπωλείου “ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ” θα βρείτε τρία είδη κρέατος (καλαμάκι χοιρινό, μπιφτέκι μοσχαρίσιο και μπιφτέκι κοτόπουλο) και εκλεκτά συνοδευτικά όπως δροσερές σαλάτες, φρέσκο ψωμάκι και τηγανιτές πατάτες. Η άριστη ποιότητα του φαγητού, οι σπιτικές συνταγές και η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι αυτά που το κάνουν γνωστό όχι μόνο στην περιοχή της Πεντέλης, αλλά και σε όλα τα Β. Προάστια.
Όσο για τις τιμές, με λιγότερα από 7 ευρώ το άτομο μπορείς να ευχαριστηθείς τουλάχιστον τέσσερα ζουμερά καλαμάκια μαζί με τα παρελκόμενα!
Δεν είναι τυχαίο που δημιουργούνται ουρές κάθε καλοκαίρι έξω από το πέτρινο Ψητοπωλείο στην Κάτω Πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης για να δοκιμάσουν τα χοιρινά καλαμάκια, βουτηγμένα σε σάλτσα από πάπρικα λεμόνι, συνοδευόμενα από φρέσκο ψωμάκι, όπως και όλα όσα ετοιμάζει.
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάστε τις μοναδικές γεύσεις του.
Καλή απόλαυση!

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 11:00 – 01:00

"ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ" - ΨΩΤΟΠΩΛΕΙΟ
ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β 10, ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

2108049829
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!