ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΑΞΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑΞΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

TAXI SERVICES KASTORIA

ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

"TAXITIME KASTORIA"

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΥΝ ΠΕ

Η εταιρεία Ραδιοταξί Καστοριάς Taxitime, είναι η νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξί στην πόλη μας. Δίνουμε τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να κινείται άνετα, γρήγορα και οικονομικά στην Καστοριά αλλά και σ`όλη την Ελλάδα.
Ο στόλος μας, εκτός από τα κλασσικά οχήματα, περιλαμβάνει και 9θέσιο mini bus, με το οποίο διοργανώνονται περιηγήσεις στα αξιοθέατα του νομού μας (Σπήλαιο Δράκου, Ντολτσό, Βυζαντινό μουσείο, Λημναίος Οικισμός, Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων κ.α.), αλλά και μετακινήσεις και εκδρομές σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Επιπλέον, το mini bus περιλαμβάνει internet wifi, τηλεόραση, dvd, κλιματισμό και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για άνετη μεταφορά.
Η Taxitime είναι μια νέα σημαντική υπηρεσία που ήρθε με την εμπειρία του παλιού, συνδυάζοντας αέρα πρωτοπορίας, καινοτόμες λύσεις και φρέσκες ιδέες στο χώρο επιβίβασης και μετακίνησης.
Τα πλεονεκτήματα της Taxitime Καστοριάς είναι τα εξής : δυνατότητα εξυπηρέτησης γκρουπ, κατάργηση της χρέωσης κλήσης, δυνατότητα κλήσης από κινητό, δυνατότητα παροχής διερμηνέα, ανανεωμένος στόλος υψηλών προδιαγραφών, δυνατότητα ξενάγησης στην πόλη της Καστοριάς, άψογη εξυπηρέτηση, έμπειρο και φιλικό προσωπικό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΕΛΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΠΕΛΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (6942848914)

"ΤΑΧΙ ΤΙΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ" - ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 2, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

2467082100 18300 6989936888
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!