ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΟΥΖΕΡΙ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

"ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Ο ΠΑΤΗΣ"

ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Η επιχείρηση, “ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ Ο ΠΑΤΗΣ” εδρεύει στην Ζαγορά Μαγνησίας,  στη συνοικία Αγία Κυριακή και προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια γαστρονομικές υπηρεσίες, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Η οικογένεια του κ. Παναγιώτη Ρούση με καλή διάθεση και πολύ μεράκι ανταποδίδει την αγάπη και την εκτίμηση που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και έτσι συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε γεύσεις από την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα μας με την ίδια όπως πάντα υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Το μενού μας αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία φαγητών (ψητά της ώρας, μαγειρευτά, σούβλας, ορεκτικά, σαλάτες κ.α. ), όλα τα υλικά είναι ντόπια και φρέσκα ενώ χρησιμοποιούμε μόνο αγνό ελαιόλαδο για την παρασκευή των πιάτων μας.
Απευθυνόμαστε μόνο στους λάτρεις του καλού παραδοσιακού φαγητού. Επιπλέον, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο μας μπορούμε να οργανώσουμε τις όποιες κοινωνικές ή επαγγελματικές σας εκδηλώσεις καθώς επίσης και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Σας περιμένουμε να απολαύσετε καλό φαγητό σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και με προσιτές τιμές.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΡΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΠΑΤΗΣ ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΖΑΓΟΡΑ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

2426022202 6970124460
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!