ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ - KOYTOYKI ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

"ΤΟ ΛΑΤΟΥΦΙ"

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ο οικισμός Καρκαλού βρίσκεται σ’ ένα καταπράσινο και πανέμορφο οροπέδιο, τριγυρισμένο από τα πυκνά έλατα του Μαινάλου. Μικρό χωριό της Γορτυνίας, αποτελεί σταυροδρόμι για την πρόσβαση στα χωριά της περιοχής, όπως τη Δημητσάνα, τα Λαγκάδια και τα χωριά της Ηραίας, τα οποία αποτελούν κορυφαίους τουριστικούς χειμερινούς προορισμούς.
Σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο λειτουργεί χρόνια τώρα, η οικογενειακή Ταβέρνα – Κουτούκι «Το Λατούφι» που σημαίνει κορυφή ελάτου.
Χάνι παλαιότερα, όπου σταματούσαν οι ταξιδιώτες να ξαποστάσουν και να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές τοπικές γεύσεις που ετοίμαζε.
Σήμερα «Το Λατούφι», λειτουργεί όλο τον χρόνο προσφέροντας καλομαγειρεμένο φαγητό με φρέσκα και αγνά υλικά και μοναδικά πιάτα,  με συνταγές της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας.
όπως:

  • Χοιρινοί Μεζέδες
  • Γίδα Βραστή με Τραχανά
  • Ψητά της Ώρας
  • Γίδα Στιφάδο κ.α

Όμορφα διακοσμημένο μ’ ένα πετρόχτιστο τζάκι να δεσπόζει προσφέροντας θαλπωρή και ζεστασιά το χειμώνα και πέτρα να διακοσμεί τους εσωτερικούς τοίχους για δροσιά το καλοκαίρι.
Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον τόπο μας και να σας φιλέψουμε μοναδικές τοπικές συνταγές και γεύσεις, που θα σας μείνουν αξέχαστες!!!

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Παρασκευή – Κυριακή
Από τις 6:00 το πρωΐ  εώς αργά το βράδυ,
και όλες τις αργίες.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΛΑΤΟΥΦΙ"
ΠΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΥΡΓΟΥ, ΚΑΡΚΑΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

6948892195 6907729009
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!