ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΒΟΛΟΣ

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΑ ΔΟΧΕΙΑ ΒΟΛΟΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΟΛΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΧΕΙΩΝ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑΣ ΒΟΛΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΟΧΕΙΩΝ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑΣ ΒΟΛΟΣ

"ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ"

ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.  – “ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ”, εδρεύει στο Βόλο (10ο χλμ. Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας) και δραστηριοποιείται από το 1990 στην κατασκευή και εμπορία δοχείων λευκοσιδηρουργίας.
Είναι γεγονός ότι οι «Συσκευασίες Λευκοσίδηρου» προστατεύουν όχι μόνο τα προϊόντα που αγκαλιάζουν, αλλά και το περιβάλλον. Οι συσκευασίες από λευκοσίδηρο θεωρούνται φιλικές προς αυτό, ως μέθοδος και τεχνολογία, αφού μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως.
Τα προϊόντα που κατασκευάζει η ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι : κονσέρβα και δοχείο τυριού 4, 8, 10 και 16 κιλών , δοχείο ελαιολάδου 3, 5,10 λίτρων και 15, 16, 17 κιλών, δοχείο ελιάς 5 και 13 κιλών και δοχείο για αλίπαστα 500 γραμ., 1κιλού, 2,5 κιλών 5,5 κιλών, 11 κιλών δοχεία για μέλι και δοχεία για τουρσιά.
Ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεών μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένος και εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης της ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001-2000. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της παραγγελίας σας στο χώρο σας και εξυπηρετούμε όλη την κεντρική Ελλάδα :  Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Εύβοια, Λαμία, Θήβα, Χαλκίδα, Λιβαδειά, Άμφισσα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθυνόμαστε είναι : τυροκομεία, ελαιοτριβεία, συνεταιρισμούς μελισσοκόμων, βιοτεχνίες που συσκευάζουν ελιές και μέλι και όλους τους παραγωγούς που συσκευάζουν τα προϊόντα τους σε λευκοσίδηρα δοχεία.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

"ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ"
10ο ΧΛΜ Ε.Ο ΒΟΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΘΕΣΠΛΟ ΒΟΛΟΣ

2421095535
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!