ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ - ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ Α.Β.Ε.Ε.  εδρεύει στη βιομηχανική περιοχή Σερρών και δημιουργήθηκε το 1986 έπειτα από συγχώνευση των δυο ομώνυμων εταιρειών, “ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Ο.Ε.” ΚΑΙ “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ – ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Ο.Ε.” .
Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή  ειδών συσκευασίας με εξειδίκευση στον τομέα της πλαστικής τσάντας.
Το υλικό που χρησιμοποιούμαι για την κατασκευή των τσαντών είναι το πρωτογενές πολυαιθυλένιο υλικό το οποίο είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

  • HDPE (Χαρτοπλάστ), είναι υλικό αρκετά σκληρό και με υψηλές αντοχές. Διαθέτει φινίρισμα, είναι αδιαφανές και δημιουργεί θόρυβο.
  • LDPE (Μαλακό), έχει λεία επιφάνεια και γυαλιστερή εμφάνιση. Έχει υψηλότερη ελαστικότητα αλλά μικρή αντοχή. Το υλικό αυτό πάντοτε έχει μεγαλύτερο πάχος σε σχέση με το HDPE.

Διαθέτει πλήρη τεχνογνωσία, κατάλληλο προσωπικό, άψογη οργάνωση, έλεγχο των ανθρώπινων, διοικητικών, υλικών και τεχνικών παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα ενώ συνεχώς βελτιώνει τη λειτουργία της και την οργανωτική της δομή. Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας είναι: η σταθερή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, η εξασφάλιση μιας επιτυχούς πορείας στην ελληνική και ξένη αγορά, η διατήρηση και η αύξηση του μεριδίου της αγοράς που κατέχει, η ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών της, όπως επίσης και ο σεβασμός προς το περιβάλλον.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΙΩΣΗΦ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

ΤΥΠΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΒΕΕ
Β.Ι.Π.Ε ΣΕΡΡΩΝ

2321078111 6955178659
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!