ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΩΠΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

"ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ"

Η εταιρεία Φλωρίδης Α.Ε.Β.Ε.Κ. δημιουργήθηκε το 2000, εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής και δραστηριοποιείται στην επεξεργασία κρέατος και τυποποίηση προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν εργοστάσιο 5.000τμ σε σύνολο 10.500 τμ, με δυναμικότητα αποθήκευσης 2.500 τόνων, το οποίο λειτουργεί από τις αρχές του 2010, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και πιστοποιήσεις και έχοντας ως στόχο την πλήρη αναβάθμιση των προϊόντων της σε ποιότητα-τιμή για το όφελος των πελατών της και το κέρδος της εμπιστοσύνης του καταναλωτή.
Η μονάδα διαθέτει:

  • Ψυκτικούς θαλάμους 2.000 μ³ συντήρησης νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων
  • 2 σήραγγες ταχείας κατάψυξης τελευταίας γενιάς
  • 4.000 μ² κλιματιζόμενους χώρους παραγωγής και διακίνησης.

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ψυγείων που καθημερινά διανέμει τα προϊόντα στους πελάτες της, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση .
Τα προϊόντα της εταιρείας είναι :

  • Μοσχάρια (ολόκληρο, οπίσθιο, ελιά, ποντίκι, σπάλα, χτένι κ.α.)
  • Χοιρινά (ολόκληρο, σπάλα, λαιμός, μπριζόλα, πανσέτα, ψαρονέφρι κ.α.)
  • Kοτόπουλα (ολόκληρο, στήθος, φιλέτο, μπούτι, φτερούγες κ.α.)
  • Αμνοερίφια (αρνί γάλακτος, κατσίκι, πρόβατα, παϊδάκια, συκωταριές κ.α.)
  • Προϊόντα λιανικής (κιμάς μοσχαρίσιος – χοιρινός, μπριζόλες χοιρινές, τας κεμπάπ, ρολό κοτόπουλο – χοιρινό, σουβλάκια, κοτολέτες κ.α.)
  • Προϊόντα catering (Κιμάς μοσχαρίσιος – χοιρινός, λουκάνικα, σουβλάκια, γύρος, σεφταλιές, κεμπάπ κ.α.

Η εταιρεία ΦΛΩΡΙΔΗΣ AEBEK  πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπονται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία για ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα. Διαθέτει τους κωδικούς κτηνιατρικής έγκρισης Α133, ΡΕ60, F70, IMP135, οι οποίοι επιτρέπουν τη νόμιμη και με ασφαλή τρόπο δραστηριότητα της επιχείρησης σε όλους τους τομείς της επεξεργασίας και εμπορίας του κρέατος και των προϊόντων του.
Επιπλέον, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005 καθώς και το Διεθνές πρότυπο τροφίμων IFS Food, version 6. Καθημερινά πραγματοποιούνται ποιοτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (παραλαβή, επεξεργασία, αποθήκευση, διανομή), οι οποίοι εξασφαλίζουν την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων.
Ο σεβασμός προς το καταναλωτικό κοινό, αλλά και η ανάγκη για ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα, είναι οι αξίες που οδήγησαν τη Φλωρίδης Α.Ε.Β.Ε.Κ στην κορυφή του κλάδου. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, το αποδεικνύει περίτρανα.

ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΥΡΓΟΥ & ΠΡΕΣΠΩΝ, ΜΟΣΧΑΤΟ

2104839200
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!