ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΣΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ - ΤΕΛΑΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

"ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΕΛΛΑΣ"

ΣΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία “ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΕΛΛΑΣ” – ΣΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΒΕΕ εδρεύει στα Γιαννιτσά με εγκαταστάσεις στο 4ο χλμ Γιαννιτσών- Θεσσαλονίκης.  Πρόκειται για μια ανώνυμη βιομηχανική και εμπορική εταιρεία, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του σχεδιασμού, της παραγωγής και της διακίνησης πλαστικών ειδών συσκευασίας (πλαστικά κιβώτια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά τελάρα μιας χρήσεως).
Οι ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, περιλαμβάνουν χώρους παραγωγής με αυτόματα μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας με τεράστιες δυνατότητες απόδοσης, χώρους αποθήκευσης των προϊόντων και των πρώτων υλών καθώς και τα γραφεία της διοίκησης. Ενώ πραγματοποιείται συνεχής και αυστηρός έλεγχος των εγκαταστάσεων, βασισμένος στις αρχές του ISO 9001:2008.
Η εταιρεία “ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΕΛΛΑΣ” – ΣΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΒΕΕ προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας έχει καθιερωθεί ως ο βασικός προμηθευτής ειδών συσκευασίας, των μεγαλύτερων επιχειρήσεων διακίνησης αγροτικών προϊόντων σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας επιλεγμένες πρώτες ύλες, παράγει πλαστικά κιβώτια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά τελάρα μίας χρήσεως, κατάλληλα για την συγκομιδή, μεταφορά και αποθήκευση φρούτων και λαχανικών, καθώς και διαφόρων άλλων τροφίμων και αντικειμένων.
Η ΣΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΒΕΕ στοχεύει στην μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, για το λόγο αυτό φροντίζει να προσαρμόζει συνεχώς την παραγωγή της, στις απαιτήσεις και στις προδιαγραφές που επιθυμούν και πάντα με ακρίβεια και συνέπεια, κάθε παραγγελίας.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΑΣΙΑ

"ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΠΕΛΛΑΣ" - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
4o ΧΛΜ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

2382027863
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!