ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΤΡΟΥ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΔΕΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"DNM"

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ

Η εταιρεία “DNM” Μ.Παπαγιάννης & Σια Ε.Ε ιδρύθηκε το 1986 από τον Δημήτριο Παπαγιάννη.
Εδρεύει στο βιοτεχνικό πάρκο Πυλαίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φερμουάρ, καθώς και στην εμπορία αυτοδέτων ταινιών.
Με τα χρόνια η εταιρεία ξεχώρισε για τη ποιότητα κατασκευής και το ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι σε πελάτες και προμηθευτές. Η εξέλιξη, η καινοτομία και το ανεξάντλητο μεράκι, κατέστησαν την “DNM” μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, με αμιγώς ελληνική ταυτότητα.

Τα προϊόντα μας είναι:

  • Φερμουάρ (Nylon Spiral , Μεταλλικά , Κοκκάλινα)
  • Ταινίες Μέτρου
  • Οδηγούς (Αλουμίνιο-νίκελ, Σπιράλ, Black Nickel, Μπρονζέ, Κοκκάλινο, Χρυσό)

Η ανάπτυξη της DNM είναι αποτέλεσμα συνεχούς εκσυγχρονισμού και επένδυσης σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι και θα είναι πάντα, η τελειοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της. Αυτό έχει σαν συνέπεια, να ανεβαίνει ολοένα πιο ψηλά ο πήχης των απαιτήσεων!
Σήμερα η εταιρεία “DNM” αγγίζει τον στόχο της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγής, ενώ οι σύγχρονες γραμμές παραγωγής, εξασφαλίζουν ευελιξία, οικονομία και αμεσότητα παράδοσης, αφού η ημερήσια παραγωγή φερμουάρ φτάνει στις 30.000, ενώ διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2000!
Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

"DNM" - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΕΡΜΟΥΑΡ
17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 81, ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310935176
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!