ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Generic filters
Exact matches only

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηλεκτρονικός Κατάλογος - Greekonline.gr - Logo
Generic filters
Exact matches only
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ <br> “HELLASOD” – HELLASOD Α.Ε

Η εταιρεία HELLASOD  αποτελεί την πιο άρτια δομημένη εταιρεία παραγωγής έτοιμου ποιοτικού χλοοτάπητα στην Ελλάδα και μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου και του χλοοτάπητα αγωνιστικών χώρων. Η έδρα της HELLASOD  βρίσκεται στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, στο 107ο χιλιόμετρο Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας, διαθέτει όμως εγκαταστάσεις και στη Βόρειο Ελλάδα,  αλλά και την Κρήτη.
Σήμερα η HELLASOD  είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην παραγωγή χλοοτάπητα με υπερσύγχρονες πρότυπες φυτωριακές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα διαθέτει τρεις αυτόνομες και πλήρως εξοπλισμένες μονάδες παραγωγικής δυνατότητας χλοοτάπητα άνω του 2.200.000m² και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και μηχανήματα για όλα τα στάδια παραγωγής και συντήρησης.
Η εταιρεία απαρτίζεται από εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό για την φυτοπροστασία και την θρέψη του χλοοτάπητα, ενώ το ευρύ δίκτυο διανομής με Πανελλαδική κάλυψη, καθιστούν την HELLASOD  την εταιρεία που μπορεί να εμπιστεύεται κάθε πελάτης που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία.
Η HELLASOD  είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία έχει πιστοποίηση να παράγει χλοοτάπητα σε όλη την Νότια Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογειακής λεκάνης.
Η εταιρεία HELLASODδιαθέτει έτοιμο χλοοτάπητα διαφόρων ποικιλιών (Ηρακλής, Platinum Paspalum, Δίας, Άρης, Ολύμπικο, Αθηνά, Mini Verde, Zoro, Green Velvet), προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες εφαρμογής του ( κατασκευή κήπων, αστικό πράσινο- Δήμοι, αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία)
Τα τελευταία χρόνια η HELLASOD έχει καταφέρει να μπει δυναμικά και στην αγορά της Βορείου Ελλάδος με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και ιδιόκτητο γερανοφόρο φορτηγό. Διαθέτει 300.000τ.μ εύφορης γης στην περιοχή της Σίνδου (Λ. Γεννηματά & Κατεχάκη 37), όπου καλλιεργούνται μερικές από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες χλοοτάπητα (Ηρακλής, Ολύμπικο, Αθηνά, Δίας Green Velvet, Zoro) και οι οποίες μπορούν να έχουν άψογη εφαρμογή στις ιδιάζουσες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και να καλύψουν με επάρκεια κάθε ανάγκη της αγοράς της Βορείου Ελλάδος.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: κα ΤΣΙΟΛΑ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • HELLASOD ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ) : 107ο χλμ. Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑ, ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ, ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΗΛ: 2268041430 ΦΑΞ: 2268041186 E-mail: info@hellasod.gr,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

HELLASOD ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
107ο χλμ. Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ
ΤΚ. 32200 ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ, ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΤΗΛ
22680 41430 -1, 41105, 41185, 41187
ΦΑΞ:
22680 41186
E-mail:
info@hellasod.gr