ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Generic filters
Exact matches only

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηλεκτρονικός Κατάλογος - Greekonline.gr - Logo
Generic filters
Exact matches only
ΥΓΡΑΕΡΙΟ – ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ <BR> ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ <br> “ΝΤΟΥΝΗΣ GAS” <BR>  ΝΤΟΥΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ

Η εταιρεία ΝΤΟΥΝΗΣ GAS – ΝΤΟΥΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ, βρίσκεται στην Αθήνα στην περιοχή του Μεταξουργείου και δραστηριοποιείται από το 1947 στην εμπορία στερεών καυσίμων και ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης.
Η εταιρεία ΝΤΟΥΝΗΣ GAS – ΝΤΟΥΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ
 διαθέτει ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής και πώλησης στερεών καυσίμων (καυσόξυλα, πέλλετ, μπριγκέτες) και ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης (σόμπες, τζάκια, καυστήρες και λέβητες ξύλου και pellet).
Η αναζήτηση μιας εναλλακτικής πηγής  θερμικής ενέργειας μετά την αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου, οδήγησε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στη χρήση καυστήρων, λεβήτων και τζακιών ξύλου και βιομάζας. Τα προϊόντα βιομάζας κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των Ελλήνων και η ζήτηση του ξύλου και των παραγώγων του έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
Η εταιρεία απευθύνεται τόσο σε οικιακούς καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες, παρέχοντας άριστης ποιότητας προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Μέσα και από τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, μπορεί να παρέχει την ιδανική λύση θέρμανσης για κάθε χώρο, ώστε να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη της.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΝΤΟΥΝΗΣ ΚΙΤΣΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης