ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΙΑΔΗ"

ΗΛΙΑΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΗΛΙΑΔΗ, ιδρύθηκαν το 1962, στα Παλούκια Σαλαμίνας, από τον δάσκαλο Ιωάννη Ηλιάδη, αποτελώντας τα πρώτα ιδιωτικά σχολεία του νησιού, ενώ το 1963 ιδρύθηκε το πρώτο ιδιωτικό νηπιαγωγείο από τον ίδιο.
Πρόκειται για ένα σχολείο με ιστορία, παράδοση, αρχές, αξίες και οικογενειακή ιστορία. Είναι ένα ανθρώπινο σχολείο με θετική παιδαγωγική ατμόσφαιρα, λειτουργεί μέσα σε ένα ασφαλές οικογενειακό, στοργικό κλίμα, ενώ στόχος του είναι να εμφυσήσει στο παιδί την αγάπη για τη μάθηση, την αυτοπειθαρχία και την αυτογνωσία.
Είναι ένα σχολείο συνεργασίας Διευθυντή, διδασκόντων, διοικητικών υπαλλήλων, βοηθητικού προσωπικού μαθητών και γονέων, με κοινό χαρακτηριστικό το οικογενειακό πνεύμα και τον αλληλοσεβασμό όλων των συντελεστών.
Επιδιώκει να καθοδηγήσει τους μαθητές του, ώστε να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, να πραγματοποιήσουν όσα επιδιώκουν στη ζωή τους. Καλλιεργεί πνεύμα προσφοράς, αλληλεγγύης και ευγενούς άμιλλας.
Παράλληλα, λειτουργεί ο παιδικός σταθμός «η Παραμυθούπολη του νησιού», μία διαδοχική και παιδαγωγική ενότητα των Εκπαιδευτηρίων ΗΛΙΑΔΗ που στεγάζεται σε διαφορετικό κτήριο.
Εδώ, υποδεχόμαστε  με μια μεγάλη αγκαλιά παιδιά ηλικίας 3-4 ετών και ξεκινάμε ένα ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της γνώσης και του παιχνιδιού, όπου το κάθε παιδί θα νοιώθει ευτυχισμένο μέσα σ” ένα κλίμα οικογενειακό και ασφαλές.
Τα εκπαιδευτήρια ΗΛΙΑΔΗ προσφέρουν μάθηση, μα κυρίως Παιδεία!

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΑΓΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 09:00 – 14:00

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΗΛΙΑΔΗ"
ΑΣΩΠΟΥ 15, ΣΑΛΑΜΙΝΑ

2104677037 2104673814
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!