ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΓΡΑΝΙΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΟΕ

ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΟΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΜΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΟΕ
Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΟΕ , βρίσκεται στην Κατερίνη και ιδρύθηκε το 1990 από το Νικόλαο Μπουρονίκο . Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εμπορία και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών .
Διαθέτουμε μοναδική ποικιλία και άριστη ποιότητα μαρμάρων γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων ελληνικής και παγκόσμιας προέλευσης (λευκά , ημίλευκα , χρωματιστά ) . Έχουμε τη δυνατότητα και εξυπηρετούμε με επιτυχία όλους τους τομείς δόμησης και αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή από μάρμαρο ή από γρανίτη όπως : Επένδυση εξωτερικού χώρου και σκάλας , επενδύσεις τζακιών και πάγκους κουζίνας , δάπεδα και μαρμάρινα καλλιτεχνήματα .
Επιπλέον αναλαμβάνουμε την κατασκευή για όλους τους τύπους μαρμάρινων μνημείων (απλό μνημείο , διώροφο μνημείο , μνημείο με χαλίκι – βότσαλο , μνημείο με πλάκα , τριώροφο μνημείο , οικογενειακούς τάφους ) .
Η πολύχρονη εμπειρία του ιδιοκτήτη , η οποία ξεκινά από το 1975 , είναι ένας από τους λόγους που εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και την άριστη προσφορά υπηρεσιών σε ότι αφορά στον κατασκευαστικό τομέα .
Αυτό που μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας είναι η βαθειά γνώση του αντικειμένου και η εμπειρία , σε συνδυασμό με τη δυνατή θέληση να ανταποκρινόμαστε επάξια ακόμα και στην πιο απαιτητική κατασκευή που θα μας ζητηθεί .
Σήμερα , η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΟΕ διατηρεί τη σημαντική της θέση στο χώρο της εμπορίας μαρμάρων , λόγω των ανταγωνιστικών τιμών των προϊόντων της , της ταχύτατης ανταπόκρισης των παραγγελιών , του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού που διαθέτει αλλά και τις απαράμιλλης ποιότητας προϊόντων που προσφέρει .
Βρισκόμαστε στο 2ο χλμ Κατερίνης – Ελασσόνας και το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 2351075750 .

TAGS : ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , GREEK MARBLES KATERINI , ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: