• Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(1)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(2)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(4)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(5)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(6)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(9)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(10)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(11)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(12)
  • Elaiotriveio-Poros-Koutouzis-Olive-Oil-(13)

To Ελαιοτριβείο “Koutouzis Olive Oil” συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1893, παράγοντας υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο από την ποικιλία “Μανάκι-Κοθρέικη”. Αυτή η ελιά καλλιεργείται στις ημι-ορεινές και ξηροθερμικές περιοχές της Τροιζηνίας στην Ανατολική Πελοπόννησο, μεγαλώνοντας με τον ήλιο, το ξηρό κλίμα και το αεράκι της θάλασσας. Το ελαιόλαδο εξάγεται στο ελαιοτριβείο μέσω ψυχρής εκθλίψεως και μόνο με μηχανικές μεθόδους. Έτσι, ελέγχεται όλη τη διαδικασία, από το δέντρο μέχρι το πιάτο σας, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Η οικογένεια Κουτούζη κατέχει πάνω από 60 στρέμματα γης, όπου καλλιεργεί ελιές και οι ελαιώνες βρίσκονται σε ημι-ορεινές περιοχές κοντά στη θάλασσα, και το θαλασσινό αεράκι συμβάλλει στην ανάπτυξη όμορφων αρωμάτων και φρουτώδους ελαιολάδου. Οι ελιές μαζεύονται με το χέρι και μεταφέρονται στο ελαιοτριβείο για έκθλιψη την ίδια μέρα. Στη συνέχεια, το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε δεξαμενές 30.000 λίτρων γεμάτες με άζωτο, σε αποθήκη με σταθερή θερμοκρασία 20°C όλο το χρόνο.

Το 1999 ιδρύθηκε το ιδιόκτητο ελαιοτριβείο της επιχείρησης και το 2012 η μονάδα τυποποίησης, ώστε να επιβλέπονται όλα τα στάδια παραγωγής, από το δέντρο μέχρι να φθάσει στον καταναλωτή.

Μετά από πολυετείς γευστικές δοκιμές και χημικές αναλύσεις, η επιχείρηση κατέληξε σε 3 διαφορετικές ετικέτες ελαιολάδου. Καθεμία από αυτές έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • MAVROREMA – Tο μονοποικιλιακό – Manaki (Κοθρέικο), προέρχεται από πολύ πρώιμη συγκομιδή ελιών Manaki. Αυτό το χαρακτηριστικό του εξασφαλίζει πολύ χαμηλή οξύτητα, κατατάσσοντάς το στην κατηγορία Extrissimo (0-0,3%). Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυφαινόλες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ιατρική χρήση.
  • bioGOLDBιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ένα χαρμάνι των ποικιλιών Manaki και Κορωνέικης. 100% χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα, παράγεται μόνο με τα φυσικά αγαθά της Μητέρας Φύσης και καθαρό πάθος.
  • ΘΕΑ – Το καθημερινό ελαιόλαδο, ιδανικό για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες, και λόγω του υψηλού σημείου καπνού του, είναι τέλειο και για μαγείρεμα και τηγάνισμα. Ένα πολύτιμο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα.
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ ΕΚΘΛΙΨΗ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΚΘΛΙΨΗ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΑΛΑΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΓΑΛΑΤΑΣ OLIVE OIL POROS TRIZINIA OLIVE OIL GALATAS ORGANIC OLIVE OIL POROS TRIZINIA ORGANIC OLIVE OIL GALATAS VIRGIN OLIVE OIL POROS TRIZINIA VIRGIN OLIVE OIL GALATAS OLIVE OIL MILLS POROS TRIZINIA OLIVE OIL MILLS GALATAS ELAIOTRIVEIO POROS TRIZINIAS ELAIOTRIVEIO GALATAS