ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΓΡΑΝΙΤΩΝ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ – ΓΡΑΝΙΤΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


Η εταιρεία ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ βρίσκεται  στην περιοχή Νεοχωρούδα  Θεσσαλονίκης και από το 1980 που ιδρύθηκε δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου, γρανίτη, και τεχνητών πετρωμάτων .
Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, με υλικά όχι μόνο ελληνικά αλλά και από όλο τον κόσμο.
Το μάρμαρο είναι πέτρωμα αποτελούμενο από ασβεστίτη ή και από το συνδυασμό των ορυκτών ασβεστίτη και δολομίτη και έχει δημιουργηθεί από την μεταμόρφωση ασβεστόλιθων, δηλαδή ιζηματογενών ανθρακικών πετρωμάτων. Η λέξη ετυμολογείται από το αρχαιοελληνικό ρήμα “μαρμαίρω” που σημαίνει “λάμπω”. Τα αποθέματα των κοιτασμάτων μαρμάρου στην Ελλάδα είναι τεράστια, πολλοί μάλιστα τα χαρακτηρίζουν πρακτικά ανεξάντλητα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μαρμάρων σε διάφορους χρωματισμούς και τύπους, κυρίως όμως λευκά μάρμαρα, ορισμένα από τα οποία είναι από τα καλύτερα μάρμαρα του κόσμου. Γι’ αυτό και η Ελλάδα θεωρείται η χώρα με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε λευκά και ανοιχτόχρωμα μάρμαρα. Εκτός από τα λευκά, υπάρχουν και πολλοί τύποι χρωματιστών, όπως μαύρα μάρμαρα, γκρι, μπεζ, κόκκινα, πράσινα κ.ά. με πολύ καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εξορύσσονται, επίσης, τραβερτίνης και όνυχας πολύ καλής ποιότητας. Η εταιρεία ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ διαθέτει μεγάλη ποικιλία μαρμάρων Ελληνικών αλλά και εισαγωγής όπως: ΚΑΒΑΛΑΣ, ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ, ΒΩΛΑΚΑ, ΠΡΙΝΟΥ, ΘΑΣΟΥ, ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΝΑΞΟΥ, RAFAELA, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ, VERDE, VRATSA, UDAIPUR PINK, TRAVERTINO CLASSICO και NOCE, TERIESTA, SUNNY, ROZ PINK, ONYX GREEN, KHATMEIA, ΠΥΡΓΟΥ.
Ο Γρανίτης είναι όξινο φυσικό πολύ σκληρό πλουτώνιο πέτρωμα με ορατή κρυσταλλική δομή που αποτελείται κυρίως από χαλαζία, ορθόκλαστο και μικροκλίνη και προέρχεται από μάγμα που ψύχεται πολύ αργά σε εκατομμύρια χρόνια.  Η επεξεργασία του απαιτεί εξειδικευμένα  μηχανήματα και εργαλεία , χαράσσεται μόνο με διαμάντι, σμαράγδι ή τοπάζι, καθώς  είναι σκληρότερο και από το ατσάλι. Η σύστασή του καθορίζει και το χρώμα του. Χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό υλικό σε κτήρια.  Η εταιρεία ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ διαθέτει επίσης μεγάλη γκάμα γρανιτών όπως: AMARELO, BLACK WHITE, BLACK PEARL, RED ASWAN, FERSAN, YELLOW, TAN BROWN.
Το Τεχνητό μάρμαρο ή Τεχνομάρμαρο είναι τεχνητό διακοσμητικό πέτρωμα ή μωσαϊκός λίθος από εμφανές έγχρωμο σκυρόδεμα ενισχυμένο με πολυεστερικές ίνες που βγαίνει σε πολλά χρώματα και σχέδια. Το τεχνητό μάρμαρο παράγεται σε καλούπια και έχει καλύτερη ομοιομορφία από το φυσικό. Χρησιμοποιείται όπως και το φυσικό στην πλακόστρωση δαπέδων και επένδυση τοίχων κτηρίων, στην πλακόστρωση εξωτερικών χώρων, σε επένδυση τζακιών και άλλες χρήσεις. Ευρεία είναι η χρήση του σε πάγκους μπάνιου και κουζίνας. Η εταιρεία ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ μπορεί να προμηθεύσει του πελάτες της , έχοντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνητών μαρμάρων όπως: CYNTHIA, FANTASY ROYAL, SILVER STAR: BLACK, BLUE, RED και SNOW WHITE
Η εταιρεία ΡΕΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, μπορεί να προσφέρει ιδανικές λύσεις για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!!

 

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: