Το Κτήμα Αγγελακόπουλου στον Κούμαρη Αχαΐας διαθέτει ιδιόκτητους ελαιώνες 100 στρεμμάτων, με δέντρα που η ηλικία τους συχνά υπερβαίνει ακόμη και τα 100 χρόνια, καθώς επίσης και 100 στρέμματα σταφιδάμπελων και οινάμπελων για την παραγωγή κορινθιακής σταφίδας.
Δύο από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες, η «Πατρινή» και «Κορωνέικη», έχουν επιλεγεί για τα ελαιόδεντρά στους Ελαιώνες. Στο ελαιοτριβείο της επιχείρησης η έκθλιψη του καρπού γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα στη γεύση καθώς και το μοναδικό φυσικό χρώμα του, του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου ανώτερης κατηγορίας ΕΛΑΙΟΦΥΛΛΟ.
ΚΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Προϊόντα:
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΕΛΑΙΟΦΥΛΛΟ»:
Προϊον Ψυχρής Εκθλιψης – Ελληνικές ποικιλίες Πατρινή & Κορωνέικη. - Γλυκόξυδο ή βαλσαμικό ξύδι:
Μούστος από ροδίτη και μαύρη κορινθιακή σταφίδα, ο οποίος παλαιώνει για 3 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. (ΒΡΑΒΕΙΑ GOURMET 2008-2009 της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας). - Κρασιά MEDINEO Λευκό και MEDINEO Ερυθρό:
MEDINEO Λευκό – ποικιλία Ροδίτης με Ονομασία Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας (Πάτρα). Το MEDINEO Ερυθρό – μίξη ποικιλιών Ανωτέρας Ποιότητας Merlot και Cabernet Sauvignon και έχει βραβευτεί στην Γαλλία. - Πετιμέζι: Από ροδίτες και μαύρη κορινθιακή σταφίδα.
- Παραδοσιακό Ξύδι: Από κρασί που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια.
Το λάδι, το κρασί και τα υπόλοιπα προϊόντα συσκευάζονται και αποθηκεύονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο χωριό Κούμαρη της Αιγιαλείας. Οι αυστηρότερες προδιαγραφές συσκευασίας και αποθήκευσης εγγυώνται την τελική ποιότητα των προϊόντων, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά τους.
Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης δημιουργήθηκαν το 2004 και είναι επισκέψιμες για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τη διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας.