Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ ΘΕΡΜΗ “ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ”

“ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ”
ΞΥΛΕΙΑ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η εταιρεία ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε βρίσκεται στο 16ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας, δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής, εμπορίας και επεξεργασίας ξύλου. Η πολυετής εμπειρία της, σε συνδυασμό με τις συνεργασίες της, με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς, την καθιστούν μια μεγάλη δύναμη στο χώρο της ξυλείας.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, η ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς. Οι πελάτες της, μπορούν να προμηθευτούν : βιομηχανική ξυλεία (μελαμίνη , νοβοπάν , MDF , κόντρα πλακέ ) , πριστήριο και οικοδομική ξυλεία ( δοκοί , καδρόνια ,τάβλες κ.α.) σύνθετη και εμποτισμένη ξυλεία, παρκέτα και μεγάλη ποικιλία ξυλείας από οξιά , δρυς , καρυδιά , καστανιά, πεύκο όπως και κορμούς bamboo (διαμέτρου από 8,00εκ. έως 14,00εκ).
Στην εταιρεία ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε οι πελάτες της μπορούν να βρουν επίσης πάγκους κουζίνας, πόρτες, πορτάκια κ.α. Η χρήση του πιο σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, εγγυάται την μέγιστη παρεχόμενη ποιότητα των προϊόντων της. Η ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών της και της αγοράς, επενδύει σε νέα, σύγχρονα μηχανήματα κοπής, συγκόλλησης και επεξεργασίας ξυλείας. Στοχεύει πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών της, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα των προϊόντων της, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: