ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από το 1998 έως σήμερα η CIDESCO HELLAS με πρόεδρο την Ηρώ Κορωναίου έχει οργανώσει στην Ελλάδα 42 συνέδρια και εκθέσεις. Το 1998 με πρόεδρο την Ηρώ Κορωναίου η CIDESCO HELLAS απέκτησε ιδιόκτητη στέγη, όπου ίδρυσε το εντευκτήριο και το γραφείο της.
Η CIDESCO HELLAS ενημερώνει τα μέλη της συνεχώς για τις νέες εξελίξεις του κλάδου, για νέα προϊόντα και μηχανήματα, προβάλλει στο εντευκτήριο της εκπαιδευτικά βίντεο, οργανώνει διαλέξεις με δωρεάν είσοδο για τα μέλη της και τα βοηθά στην επαγγελματική τους κατάρτιση δια βίου. Εκδίδει επί 23 χρόνια την εφημερίδα «Ο ΚΡΙΚΟΣ» με θέματα υγείας, αισθητικής και ομορφιάς.
Οργανώνει εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού για παρακολούθηση συνεδρίων αλλά και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Είναι ο μοναδικός σύνδεσμος στην Ελλάδα που επί 58 χρόνια ανελλιπώς προσφέρει στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς, την σύνδεση με τα άλλα κράτη – μέλη και στις πέντε ηπείρους. Έτσι τα μέλη της CIDESCO HELLAS μετεκπαιδεύονται συνεχώς σε νέες μεθόδους. Παράλληλα η CIDESCO HELLAS και τα μέλη της προσφέρουν αφιλοκερδώς  εδώ και χρόνια κοινωνική προσφορά σε ιδρύματα καθώς και υλική προσφορά σε απόρους.
Η CIDESCO HELLAS συνεργάστηκε με τον δήμο Αθηναίων, τον δήμαρχο κ. Κακλαμάνη και την αντιδήμαρχο κα. Τ. Κανελλοπούλου υπεύθυνη για τις λέσχες φιλίας του δήμου Αθηναίων. Παράλληλα μέλη της CIDESCO με την συμπαράσταση των ιατρών Πάρη Ράπτη – Λύρα και Ιωάννη Λύρα επίτιμων μελών CIDESCO προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Στην δράση μας αυτή συμμετέχουν και σχολές ομορφιάς.
Η CIDESCO HELLAS με την συμμετοχή της σε παγκόσμια συνέδρια συμβάλλει ενεργά στον πολιτιστικό τομέα, προβάλλοντας ανά την υφήλιο τα ήθη και έθιμά μας και τις ομορφιές της Ελλάδας, προσφέροντας  στους ξένους αναμνηστικά δώρα της λαϊκής μας τέχνης και προβάλλοντας σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια, DVD με τοπία της Ελλάδας και ελληνική μουσική. Αυτή είναι η πορεία της CIDESCO HELLAS

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΗΡΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ CIDESCO ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ CIDESCO ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ CIDESCO HELLAS ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ CIDESCO ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ BEAUTY COSMETOLOGY TRAINING ASSOCIATION KALLITHEA ATTICA BEAUTY DIPLOMA KALLITHEA ATTICA COSMETOLOGY DIPLOMA KALLITHEA ATTICA BEAUTY DIPLOMA KALLITHEA DIPLOMATA AISTHITIKHS KOSMETOLOGIAS KALLITHEA ATTIKIS INTERNATIONAL CIDESCO BEAUTY COSMETOLOGY CONGRESS ATHENS ATTICA MAKE UP DIPLOMA KALLITHEA ATTICA SPA THERAPY DIPLOMA KALLITHEA ATTICA CIDESCO DIPLOMA ATHENS SYNEDRIO OMORFIAS KOSMETOLOGIAS CIDESCO EPIMORFOTIKOS SYLLOGOS AISTHITIKIS KALLITHEA ATTIKIS EPIMORFOTIKOS SYLLOGOS OMORFIAS KALLITHEA ATTIKIS