ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ
¨Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ”
ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τα παραδοσιακά ζυμαρικά είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα μια θέση στο τραπέζι μας. Φτιαγμένα με μεράκι και παράδοση αποτελούν μια υγιεινή διατροφή για όλες τις ηλικίες ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Η ανάγκη του σύγχρονου τρόπου ζωής για υγιεινή διατροφή χωρίς συντηρητικά και «μεταλλαγμένα» επιβάλλει τη στροφή στις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες
Το Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών «Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Τερπνή Σερρών και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή παραδοσιακών Ελληνικών ζυμαρικών όπως, χυλοπίτες, τραχανάς (ξινός, γλυκός, νηστίσιμος), κριθαράκι, βίδες, πένες, ταλιατέλες,
φωλιές, μακαρονάκι κοφτό, κους κους, πλιγούρι,
όλα φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.
Χρησιμοποιώντας αλεύρι, γάλα, αυγό και λαχανικά
το εργαστήριο δημιουργεί ζυμαρικά με μεράκι
και σπιτική φροντίδα τα οποία ξεχωρίσουν για τη μοναδική γεύση τους.
Ανακαλύψτε τα παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά που «Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ» δημιουργεί και είναι άριστης γεύσης, εξαιρετικής
ποιότητας και κορυφαίας διατροφικής αξίας.
ΔΕΙΤΕ: VIDEO
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΤΣΙΑ ΣΤΕΛΛΑ