Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
“ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”
Θ. & Σ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΟΕ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΩΝ ΔΟΧΕΙΩΝ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
“ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”
Θ. & Σ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΟΕ

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Η εταιρεία Λευκοσιδηρουργία Μακεδονίας εδρεύει στην  Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1992 και αποτελεί εργοστάσιο μεταποίησης λευκοσιδήρου.
Η πολυετής πείρα στον κλάδο της μεταποίησης λευκοσιδήρου, έχει ως αποτέλεσμα την ποιοτική παραγωγή προϊόντων στην κατασκευή λιθογραφημένων & μη λιθογραφημένων δοχείων (τενεκέδων και κουτιών) σε διάφορες διαστάσεις σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών.
Παράγουμε δοχεία τυροκομικών προϊόντων , δοχεία ελαιολάδου και ελαίων, δοχεία μελιού και δοχεία γενικής χρήσης.
Στον ιστότοπό μας (http://lefma.gr) παρουσιάζονται ενδεικτικά κάποια δείγματα, όπου μπορείτε να πάρετε μια εικόνα των προϊόντων που παράγει η εταιρεία μας, να μάθετε πληροφορίες όσον αφορά τις τυποποιημένες διαστάσεις και άλλες λεπτομέρειες σχετικές με τα δοχεία.
Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με συνεργασία μεταφορικής εταιρείας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ωστόσο, εάν έχετε μεταφορικό μέσο και θέλετε να τα μεταφέρετε εσείς, μπορείτε να περάσετε από το εργοστάσιό μας.
Το όραμα της εταιρείας μας , εναρμονίζεται με την ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντάς τους άριστα προϊόντα, ξεπερνώντας τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους. Αποστολή μας είναι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ενώ οι στρατηγικοί μας στόχοι είναι η δημιουργία και διατήρηση πιστού αγοραστικού κοινού και αρίστων πελατειακών σχέσεων, η άριστη κατασκευαστική ποιότητα σε μόνιμη βάση, η προσφορά των καλύτερων προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή και η συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Παράλληλα η Λευκοσιδηρουργία Μακεδονίας είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα περιβαλλοντολογικής φύσεως και το αποδεικνύει εμπράκτως. Τα υλικά που περισσεύουν από την γραμμή παραγωγής επεξεργάζονται ξανά και επαναχρησιμοποιούνται για την δημιουργία άλλων προϊόντων. Όσα δεν μπορούν να αξιοποιηθούν, συλλέγονται και αποστέλλονται σε χυτήριο. Εφαρμόζοντας αυτήν την στρατηγική ανακύκλωσης τίποτα δεν πάει χαμένο και προπαντός τίποτα δεν καταστρέφει το περιβάλλον!

 

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: