ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
“2 ΑΔΕΛΦΙΑ”
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η επιχείρηση “2 ΑΔΕΛΦΙΑ” – ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, εδρεύει στην Ξεχασμένη της Βέροιας Ημαθίας. Ιδρύθηκε το 1962 με αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή συρόμενων πλατφόρμων μεταφοράς αγροτικών προϊόντων (τεύτλων, βαμβακιού, σιτηρών κ.α.). Σήμερα η επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στο χώρο, στοχεύει πάντα στη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας μηχανήματα άριστης ποιότητας κατασκευής, κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό  την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών της και μια από τις υψηλότερες θέσεις στην αγορά, παρά τον μεγάλο  ανταγωνισμό στον τομέα της κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων.

Η επιχείρηση κατασκευάζει:
Πλατφόρμες συρόμενες ενός ή δύο αξόνων.
♦ Πλατφόρμες ανατρεπόμενες.
♦ Πλατφόρμες συρόμενες ανυψωτικές.
♦ Κλαδευτικά συρόμενα, αναρτώμενα.
♦ Στελεχοκόπτες – Ισοπεδωτές.

♦ Καταστροφείς με σφυρομάχαιρα
♦ Καταστροφείς με μαχαίρια.
♦ Ρίπερ.
♦ Πετροσυλλέκτες.
♦ Υδραυλικές σκάλες.

Επιπλέον η επιχείρηση με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνει,  την επισκευή και συντήρηση γεωργικών μηχανημάτων παντός τύπου και κατασκευαστή.
Η επιχείρηση “2 ΑΔΕΛΦΙΑ” – ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ακολουθώντας τις απαιτήσεις που δημιουργούνται στο χώρο, συνεχώς εξελίσσεται και αναβαθμίζει τα μηχανήματα της χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας υλικά, ώστε να ανταποκρίνεται στο έπακρο στις ανάγκες των πελατών της, που χρόνια τώρα την εμπιστεύονται.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης