ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ  ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Είμαστε δίπλα σας και διαθέσιμοι σε κάθε δύσκολη ώρα.
Το γραφείο μας λειτουργεί 24ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Ο θάνατος είναι κάτι αναπόφευκτο στη ζωή του κάθε ανθρώπου…
Ασκούμε το λειτούργημά μας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διακριτικότητα και τον σεβασμό που αρμόζει στο νεκρό.
Το γραφείο τελετών Σιώρα λειτουργεί από το 1955 στο Λεωνίδιο. Ιδρυτής του ήταν ο Ηλίας Α. Μάνος ενώ τη μακρόχρονη παράδοση συνεχίζει σήμερα ο εγγονός του Ηλίας Ι. Σιώρας, πιστός στο όραμα του παππού του για την άψογη διεκπεραίωση των πένθιμων τελετών.
Χάρη στη πολυετή εμπειρία που διαθέτει το γραφείο μας, είναι σε θέση να αναλάβει πλήρως, την οργάνωση της πένθιμης  τελετής του αγαπημένου σας  προσώπου, προσφέρουμε την ολοκληρωμένη γραφειοκρατική κάλυψη ώστε να διευκολύνονται οι οικείοι του.
Με το ανθρώπινο πρόσωπο και τις οικονομικές τιμές μπορούμε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των επιλογών σας. Στόχος μας η επιλογή καλύτερων λύσεων σε συνεργασία με τους πελάτες και η κάλυψη τους σε συμφέρουσες τιμές.
Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται, τη δύσκολη αυτή ώρα.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ : Το γραφείο μας για να βρίσκεται κοντά σε κάθε οικογένεια, παρέχει τις υπηρεσίες του με τον σεβασμό που απαιτείται την δύσκολη στιγμή.:

 • Καλοπισμό σορού
 • Τελετές  εντός κ εκτός  του Δήμου Νότιας Κυνουρίας
 • Ανθοστολισμούς – Στεφάνια
 • Επαναπατρισμός – Μεταφορά σορού
 • Αποτέφρωση
 • Μνημόσυνα

Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι ένα πολύ σημαντικό μυστήριο που τελείται εις μνήμη και υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος. Τρισάγιο γίνεται στο τριήμερο (τριήμερα) και στις εννιά ημέρες (εννιάμερα) από τον θάνατο του νεκρού, ενώ επιμνημόσυνη δέηση ψάλλεται στις σαράντα ημέρες (σαρανταήμερο), και στο χρόνο (ετήσιο) από τον θάνατο καθώς και στα τρία χρόνια (τριετές) από την κηδεία όπου γίνεται και η εκταφή. Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε τα αντίστοιχα μνημόσυνα συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβo και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

 • Ψυκτικός θάλαμος/Ψυγεία (δωρεάν)
 • Συνεργασία με ασφαλιστικά ταμεία
 • Κατασκευή μνημείου – εκταφή
 • Πλήρης και σύγχρονος στόλος πολυτελών οχημάτων

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο ενώ εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα

Ορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας σε συνεννόηση με εσάς και το νεκροταφείο ή την ενορία που επιθυμείτε.

 • Μεταφέρουμε τη σορό από το μέρος θανάτου σε ψυκτικό θάλαμο, όπου θα παραμείνει μέχρι την τέλεση της κηδείας.
 • Διευθετούμε τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση της άδειας ταφής και σας καθοδηγούμε σχετικά με την είσπραξη των εξόδων κηδείας από το εκάστοτε ασφαλιστικό ταμείο.

Εκτυπώνουμε και τοποθετούμε στην οικία και όπου αλλού θέλετε τα πένθιμα προγράμματα με την αναγγελία της κηδείας.

 • Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και του χώρου παραμονής της σορού.
 • Παραγγέλνουμε τα στέφανα που θα κατατεθούν από εσάς ή τους λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Αποτέφρωση : Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα της 15ης Μαρτίου του 2006, η χώρα μας ακολούθησε τη νομοθεσία των υπολοίπων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την αποτέφρωση, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα της καύσης νεκρών ενός μεγάλου αριθμού ημεδαπών και αλλοδαπών πολιτών που ζουν πλέον στη χώρα μας και δεν υπόκεινται στο έθιμο της ταφής λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων.
Το Γραφείο Τελετών Σιώρα Ηλία με έδρα το Λεωνίδιο, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών αποτέφρωσης, οι οποίες προς το παρόν, διεξάγονται σε χώρες του εξωτερικού, που διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή.

Επαναπατρισμός:  Tο γραφείο μας αναλαμβάνει τη μεταφορά της σωρού κατόπιν εντολής σας, για την επιθυμία του αποβιώσαντος να ενταφιαστεί στην ιδιαιτέρα του πατρίδα.
Ο επαναπατρισμός μίας σορού, αποτελεί μία διαφορετική περίπτωση από τη νεκρώσιμη τελετή καθώς απαιτείται μία πληθώρα διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να επιτραπεί η έξοδος μίας σορού από τη χώρα μας, ή και η είσοδος σε αυτή από κάποια άλλη.
Με βάση την εμπειρία μας έχουμε καταφέρει τη δραματική μείωση του συνολικού κόστους και την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του επαναπατρισμού με ασφάλεια και συνέπεια ως προς το χρονικό προγραμματισμό.

Aναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τέλεση κηδειών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, για εσάς που επιθυμείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο, να ενταφιαστεί στον τόπο καταγωγής του.

Η αρχή μας ότι: Η επιθυμία σας αποτελεί υποχρέωση μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ