Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
– ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΗ –
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΕΜΠΕΣΗΣ Χ. – ΜΑΡΤΖΙΟΥ Ζ. ΟΕ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΗ
Καλωσορίσατε στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΗ , που βρίσκονται στην Αργυρούπολη (επί της οδού Ιτέας 6-8) , και αποτελούν την ιδανική λύση για όλους εκείνους τους γονείς , που δεν ψάχνουν ένα ακόμα σχολείο , αλλά ένα εκπαιδευτήριο που δίνει στους μαθητές του μεγάλους στόχους, οράματα και προοπτική.
Η ιστορία των εκπαιδευτηρίων ξεκινά το 1986 , όπου ιδρύεται και λειτουργεί ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ . Το 1993 μεταστεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις  (Ιτέας 6-8) ,ειδικά διαμορφωμένες και κατασκευασμένες για παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο , ενώ το 2003 , το εκπαιδευτικό έργο συνεχίζεται με τη λειτουργία του Δημοτικού σχολείου (Εκπαιδευτήρια Κουτσομάλη) , του οποίου η οργάνωση στηρίχτηκε στην 20χρονη επιτυχημένη πορεία του νηπιαγωγείου μας , στην εκπαιδευτική εμπειρία της διευθύντριας και στον ανθρώπινο και οικογενειακό χαρακτήρα του σχολείου μας .
Οι παροχές του Νηπιαγωγείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι : ήσυχο και καθαρό περιβάλλον , σχολικά λεωφορεία , όλα τα γεύματα , ιατρική παρακολούθηση , παιδοψυχολόγος , οδοντιατρική παρακολούθηση και σύμβαση με ταμεία , ασφαλιστικούς φορείς κλπ.Το δημοτικό σχολείο μας (Εκπαιδευτήρια Κουτσομάλη) , βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον παιδικό σταθμό και περιλαμβάνει 6 αίθουσες διδασκαλίας , μία αίθουσα χημείας και πειραμάτων, αίθουσα υπολογιστών, αίθουσα γυμναστικής, βιβλιοθήκη – αναγνωστήριο κλπ.
Εδώ το παιδί κατακτά τις γνώσεις και τις δεξιότητες μέσα σε κλίμα αγάπης, κατανόησης, παραδοχής και αποδοχής, ελευθερίας αλλά όχι ασυδοσίας, αυτοπειθαρχίας αλλά όχι καταναγκασμού, και πάντοτε με σεβασμό στην προσωπικότητά του.
Πέρα από το βασικό πρόγραμμα σπουδών , καθημερινά περιλαμβάνονται : Αγγλική Γλώσσα , Αισθητική αγωγή , Μουσική Αγωγή , Φυσική αγωγή , Πληροφορική κ.α.
Την εποχή της παγκοσμιοποίησης, της ταχύτητας και της τεχνολογίας τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΑΛΗ έρχονται να δώσουν τη λύση στην ουσιαστική εκπαίδευση των παιδιών μας .
Θέλετε το καλύτερο!!.. Θέλουμε κι εμείς το καλύτερο! Για το σχολείο μας έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους και σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να τους πραγματοποιήσουμε .
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2109936523 – 2109951964
ή επισκεφτείτε τα site μας : http://www.koutsomalis.gr και http://www.anagennisis.gr/

ΥΠΕΥΘΥΝΗ : ΖΩΗ ΜΑΡΤΖΙΟΥ

 

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: