ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
“ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΠΙΤΟ”
ΣΤΟΥΠΗ ΔΑΦΝΗ

28210532542821053254

Ο Παιδικός Σταθμός «Το Μανιταρόσπιτο» βρίσκεται στα Χανιά επί της οδού Γ.Σκαλίδη 6, στην Χαλέπα και εδώ και χρόνια προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, σε γονείς και παιδιά, καθώς ουσιαστικά πρόκειται  για ένα σύγχρονο Κέντρο Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης.
Η οργάνωση και λειτουργία του σταθμού βασίζεται σε σταθερές αξίες ζωής, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν το παιδί,  στην σωστή του ανάπτυξη, στη διάπλαση του χαρακτήρα του, στη διεύρυνση του ορίζοντά του.
Σε έναν άνετο, όμορφα διακοσμημένο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο τα παιδιά ζουν και βιώνουν ένα οικογενειακό περιβάλλον, κάτι το οποίο είναι και ο βασικός στόχος του σταθμού. Να νιώθουν, δηλαδή, το χώρο του σχολείου τους πολύ δικό τους, σαν το σπίτι τους!
Τα σύγχρονα προγράμματα που εφαρμόζονται στον Παιδικό Σταθμό «Το Μανιταρόσπιτο», το πλούσιο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό βοηθούν στην κοινωνικοποίηση και την γνώση. Οι έμπειροι συνεργάτες του σταθμού,  έχουν επιλεγεί ύστερα από έναν ενδελεχή και προσεκτικό έλεγχο και είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν και να ικανοποιήσουν τις αυξημένες ανάγκες της φύλαξης και διαπαιδαγώγησης των μικρών τους φίλων..
Οι άνθρωποι του σταθμού σας περιμένουν με χαρά, να σας ξεναγήσουν στους χώρους του, ώστε να νιώσετε από κοντά το ζεστό και οικογενειακό κλίμα του, όπως και να σας πληροφορήσουν για το τρόπο ανάπτυξης των προγραμμάτων διαπαιδαγώγησης που ακολουθεί.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΤΟΥΠΗ ΔΑΦΝΗ

Τοποθεσία Επιχείρησης