Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ΒΟΛΟΣ ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ

ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΑ ΙΜΑΝΤΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ
ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ
Η εταιρεία ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ , εδρεύει στο Βόλο και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με ναυτικές ρίζες . Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Κος Αντώνης Καγιάννης , ο οποίος υπήρξε ναυτικός του εμπορικού και πολεμικού ναυτικού . Αργότερα , εργάστηκε και εξειδικεύτηκε σε μεγάλη εταιρεία σαν εργοδηγός στην κατασκευή συρματόσχοινων .
Από το 1979 κατασκεύαζε χειροποίητες γάζες (πλεκτές) και πρεσσαριστές . Έτσι , ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση κατασκευής και εμπορίου συρματόσχοινων (σαμπανιών) , ιμάντων ανύψωσης και άλλων ναυτιλιακών και καταδυτικών ειδών .
Από το 1990 στην επιχείρηση έχουν εισχωρήσει τα τέκνα του Αντώνη Καγιάννη και πλέον αποτελεί μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα της ναυτιλίας .
Διαθέτουμε όλα τα μεγέθη γαλβανιζέ (τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία και ναυτιλία) και ανοξείδωτων (με υψηλές αντοχές στον ήλιο και τη θάλασσα) συρματόσχοινων , τα οποία κατασκευάζονται για τις δικές σας ανάγκες ανύψωσης , σε όλες τις ποιότητες και μεγέθη .
Επιπλέον , διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από ιμάντες ανύψωσης και μηχανισμούς συγκράτησης , οι οποίοι συμβάλλουν στην ασφαλή ανύψωση ή συγκράτηση των διαφόρων φορτίων και είναι κατασκευασμένα σε ειδικά μηχανήματα με υψηλούς συντελεστές ασφαλείας για την ορθότερη και ασφαλέστερη χρήση τους .
Οι φίλοι που θα επισκεφτούν τον φιλόξενο χώρο μας θα βρουν μια ολοκληρωμένη σειρά απο είδη αλιείας, δολώματα, ναυτιλιακά, καταδυτικούς εξοπλισμούς, αξεσουάρ ψαρέματος κ.α. στις καλύτερες τιμές τις αγοράς .
Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η σταθερή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει , η εξασφάλιση μιας επιτυχούς πορείας στην ελληνική αγορά και η αύξηση του μεριδίου που κατέχει , πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις περί ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας και υλικών .

TAGS : ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ , ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΣΜΟΣ ΒΟΛΟΣ , ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΒΟΛΟΣ , ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΒΟΛΟΣ , ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ , ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ , ΙΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΒΟΛΟΣ , ΙΜΑΝΤΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΟΛΟΣ , ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΒΟΛΟΣ , ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΑ ΒΟΛΟΣ , ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ ΒΟΛΟΣ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΩΝ ΒΟΛΟΣ , ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΑ ΒΟΛΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: