ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
“Η ΔΗΜΗΤΡΑ”

  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ
  • ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΥ-Η-ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δημήτρα» ιδρύθηκε το 1918 και από τότε δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται ένα σύγχρονο οινοποιείο και εμφιαλωτήριο, αποσταγματοποιείο – ποτοποιείο.

Το οινοποιείο, που εκσυγχρονίστηκε το 2005-2006, διαθέτει ανοξείδωτες δεξαμενές με συνολική χωρητικότητα 7.600 τόνων και σύγχρονα μηχανήματα για την παραλαβή και γλευκοποίηση των σταφυλιών, τόσο λευκών όσο και ερυθρών ποικιλιών. Το εμφιαλωτήριο έχει δυνατότητα παραγωγής 6.000 φιαλών ανά ώρα, τόσο σε γυάλινη όσο και σε πλαστική συσκευασία. Η περιοχή καλύπτει περίπου 4.000 στρέμματα αμπελώνων, με κύριες ποικιλίες όπως Ροδίτης, Σαββατιανό, Συκιώτης, Merlot, Grenache Rouge και Syrah, παράγοντας περίπου 5.500.000 κιλά σταφυλιών ετησίως.

Τα κρασιά που παράγονται και εμφιαλώνονται φέρουν τις επωνυμίες POYA MAT, ΔΗΜΗΤΡΑ, KAINOYPIO και ΦΙΛΥΡΑ. Από το 2004/2005, εφαρμόζεται το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σε όλους τους αμπελώνες των παραγωγών-μελών του Συνεταιρισμού, το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά τα πρότυπα AGRO 2-1 και AGRO 2-2. Επιπλέον, το οινοποιείο ακολουθεί το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000 και HACCP κατά ΕΛΟΤ 1416:2000.

Το 2000, ο Συνεταιρισμός εγκαινίασε τη σύγχρονη μονάδα αποσταγματοποιείου – ποτοποιείου, η οποία παράγει το Θεσσαλικό Τσίπουρο, διατίθεται στην αγορά με την επωνυμία «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ», και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και το μοναδικό του άρωμα.

Σήμερα, ο Συνεταιρισμός απασχολεί 40 μόνιμους εργαζόμενους και αποτελεί μια σύγχρονη συνεταιριστική οργάνωση με 152 ενεργά μέλη, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Τοποθεσία Επιχείρησης