ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΧΙΟΥ
“ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΤΕΤΤΕΡΗ”
ΑΦΟΙ ΤΕΤΤΕΡΗ ΟΕ

Μια οικογενειακή παράδοση που χάνεται στα μέσα του περασμένου αιώνα, αποτέλεσε τη μοναδική συνταγή που δημιούργησε το γνωστό ούζο ΤΕΤΤΕΡΗ. Το αυθεντικό νησιώτικο ούζο με τη σπάνια γεύση που το κατατάσσει ανάμεσα στα 10 καλύτερα ούζα της χώρας μας.  Από τα μέσα του περασμένου αιώνα παράγεται το ούζο ΤΕΤΤΕΡΗ, πρώτος το απέσταξε ο Στυλιανός Τέττερης το 1846, ως προϊόν για οικιακή χρήση. Έχοντας μεράκι και αγάπη για το απόσταγμα του γλυκάνισου κατάφερε να το κάνει γνωστό σε όλη την εκεί περιοχή, και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.
Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων της Ποτοποιίας ΤΕΤΤΕΡΗ, συνεχίζεται αδιάκοπα με της ίδια πάντα συνταγή, από την τέταρτη γενιά και τους Ιωάννη (πτυχιούχο Χημικό Εθν. Καποδ. Πανεπ. Αθηνών) και Αλέξανδρο Τέττερη (πτυχιούχο ΑΣΟΕΕ). Η πατροπαράδοτη απόσταξη σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση και τη σύγχρονη τεχνολογία στην εμφιάλωση, συσκευασία και ποιοτικό έλεγχο, δίνουν στα προϊόντα ΤΕΤΤΕΡΗ το μοναδικό χαρακτήρα των αυθεντικών ελληνικών ποτών.
Η Ποτοποιία ΤΕΤΤΕΡΗ είναι η μόνη Χιώτικη Ποτοποιία που πραγματοποιεί εξαγωγές εδώ και σαράντα χρόνια, σε ΗΠΑ, Αυστραλία, και περιοδικά σε Βέλγιο, Ιταλία και Κύπρο, ενώ πρόσφατα επεκτείνει τίς εξαγωγικές της δραστηριότητες στη Μέση Ανατολή.

  • Ούζο
  • Τσίπουρο ( χωρίς γλυκάνισο)
  • Παραδοσιακά Λικέρ
  • Λικέρ Μαστίχα
  • Λικέρ Αμύγδαλο
  • Λικέρ Μανταρίνι
  • Λικέρ Περγαμόντο
  • Λικέρ Τριαντάφυλλο

Πρόσφατα η Ποτοποιία ΤΕΤΤΕΡΗ πιστοποιήθηκε στο σύστημα διασφάλισης Ποιότητος ISO 9002 καθώς και τηρεί σύστημα HACCP, ως ένα μεγάλο βήμα για την αναγνώριση της σταθερότητας και καλής ποιότητος των προϊόντων της.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΕΤΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης