Η εταιρεία ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια , δυναμικά , στο χώρο των κατασκευών σιδήρου , εδρεύει στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης και το όνομά της είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών , της άριστης τεχνογνωσίας και των ανταγωνιστικών τιμών.
Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως σιδηροκατασκευές (πόρτες , σκάλες , σκέπαστρα , κάγκελα , κρεβάτια , τραπέζια , καλλιτεχνήματα σιδήρου κ.α.) , κατασκευές inox , αλλά και ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στο γούστο και την οικονομική δυνατότητα των πελατών μας .
Οι κατασκευές μας συνδυάζουν την παραδοσιακή ομορφιά με τη σύγχρονη αισθητική και ανταποκρίνονται σε όλο το φάσμα των κατασκευών . Είναι ανεπηρέαστα από τις καιρικές συνθήκες , έχουν άριστη αντοχή , απεριόριστη διάρκεια ζωής και δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση.
Προσφέρουμε καλαίσθητες και διαχρονικές λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών , γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους.
Αναλαμβάνουμε κατασκευές σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης και υποσχόμαστε άμεση παράδοση , ανταγωνιστικές τιμές και άψογη αισθητική και λειτουργικότητα για όλες τις κατασκευές μας .

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης