ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

STARON ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ – ΛΙΘΟΙ A.E.B.M.T.E.

ΜΑΡΜΑΡA – ΓΡΑΝΙΤΕΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ
ΛΙΘΟΙ A.E.B.M.T.E.

ΛΙΘΟΙ Α.Ε.Β.Μ.Τ.Ε.
Η εταιρεία ΛΙΘΟΙ Α.Ε. βρίσκεται στη Λεωφόρο Στέλιου Καζαντζίδη (Βιομηχανική Περιοχή) , στο Ηράκλειο Κρήτης και προέκυψε από την συνένωση τριών επαγγελματιών με κύρια δραστηριότητα την εμπορία και επεξεργασία μάρμαρου , γρανίτη και άλλων λίθων όπως Corian, Quartz , Staron .
Η εταιρεία βρίσκεται στο χώρο από το 1973 και δραστηριοποιείται σε όλους τους νομούς της Κρήτης , αναλαμβάνοντας ιδιωτικά έργα, μικρής και μεγάλης κλίμακας .
Ειδικότερα οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι κατασκευές σε πάγκους κουζίνας , πάγκους μπάνιου , προθήκες , δάπεδα , σκάλες , επενδύσεις τζακιών , ποδιές κ.α.
Σε ένα ενιαίο χώρο , ο πελάτης μας είναι σε θέση να επιλέξει το υλικό που επιθυμεί (μάρμαρο, γρανίτη, quartz ή corian) , πάντα με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού μας .
Στην εταιρεία μας χρησιμοποιούμε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που επεξεργάζεται όλα τα προϊόντα μας και εγγυάται το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα .
Προσφέρουμε προϊόντα από διάφορες χώρες , αλλά και ελληνικά , δημιουργώντας έτσι μια μοναδική συλλογή σπάνιων πετρωμάτων για όλα τα γούστα και σε πολύ προσιτές τιμές .
Η ποιότητα των προϊόντων μας , σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τη συνέπεια με την οποία εργαζόμαστε , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ανοδικής πορείας της εταιρείας μας , ενώ λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο των κατασκευών , είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πλέον υψηλές απαιτήσεις .
Τηλ. επικοινωνίας : 2810380600 – 6977647726 – 6944324544 ,  Fax : 2810381560 – 2810380669

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ : ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

 

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: