Η ταβέρνα «Μέτεχη – Η Κουζίνα του Καυκάσου» στη Θεσσαλονίκη προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μέσα από τη γεωργιανή και αρμενική κουζίνα, αποπνέοντας την ατμόσφαιρα των παραδοσιακών γεύσεων του Καυκάσου. Κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με φρέσκα υλικά, πάντα της ώρας, και στόχος είναι να μεταφέρει στους πελάτες τη γεύση και την αυθεντικότητα των παραδοσιακών φαγητών.
Το μενού περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία από κρέατα στα κάρβουνα, όπως κοτόπουλο αλλά και σουβλάκια, σουτζουκάκια, καθώς και μοναδικές γεωργιανές σπεσιαλιτέ όπως το τσατσιμπέλι και το σασλίκ. Ειδική αναφορά αξίζει το χατσαπούρι, το παραδοσιακό γεωργιανό έδεσμα που μοιάζει με «πεϊνιρλί» και περιέχει αυγό στο κέντρο του, καθώς και το Χιν Κάλι, που είναι πουγκιά ζύμης γεμιστά με κιμά – μια ιδιαίτερα δημοφιλή σπεσιαλιτέ της γεωργιανής κουζίνας.
Για τους λάτρεις της μελιτζάνας, το Badrijani nigvzit (μελιτζάνα με καρύδια) αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της γεωργιανής παράδοσης, με την ξεχωριστή γεύση της μελιτζάνας και το ρόδι να προσφέρουν μια γευστική έκπληξη.
Η ταβέρνα «Μέτεχη» δεν περιορίζεται μόνο στην εξαιρετική γαστρονομία, αλλά προσφέρει και υπηρεσίες delivery, ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαύσει τα φαγητά του Καυκάσου στο σπίτι του. Επιπλέον, αναλαμβάνει εκδηλώσεις και δεξιώσεις, προσφέροντας την ευκαιρία για μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε ειδικές περιστάσεις.
Επισκεφτείτε την «Μέτεχη» και απολαύστε αυθεντικές γεύσεις από τη γεωργιανή και αρμενική κουζίνα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.