ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ ΟΕ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:
BIOΤΕΧΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
ΧΟΝΔΡΙΚΟ – ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

  • ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ
  • ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ
  • ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
  • ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ (ΜΟΣΧΑΡΙ – ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ – ΧΟΙΡΙΝΟ)
  • ΣΟΥΒΛΑΚΙ (ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΟΣΧΑΡΙ)
  • ΓΥΡΟΣ (ΧΟΙΡΙΝΟ – ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)
  • ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ, ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ
  • ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ – ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ κ.α
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΡΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1990 με ιδιόκτητα ψυγεία κάνοντας διανομή προϊόντων σε όλη τη Θεσσαλία. Το 1995 δημιουργήσαμε μία μικρή μονάδα παραγωγής κρεατοσκευασμάτων με την παραγωγή χωριάτικου λουκάνικου Τρικάλων με πράσο και προϊόντα κιμά.Το 2006 μεταφερθήκαμε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και ξεκίνησε η παραγωγή προϊόντων χοίρου και κοτόπουλου. 12 χρόνια μετά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας μεταποιούμε κάθε εβδομάδα 7 τόνους κρέατος για όλη την Ελλάδα με τα ίδια αυστηρά κριτήρια της απόλυτα ελεγχόμενης παραγωγής που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησης μας με την μεταποίηση κρέατος.