ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

"ΑΝΘΕΜΙΣ"

ΜΟΛΒΑΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Το “ΑΝΘΕΜΙΣ” έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αυτοεξυπηρετούμενα ή μη άτομα για διάρκεια λίγων μηνών, αλλά και για ημερήσια παραμονή. Τα δωμάτια της μονάδας διακρίνονται σε μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα, καθένα εκ των οποίων διαθέτει μπαλκόνι και είναι πλήρως εξοπλισμένο με κλιματισμό, τηλεόραση και τηλέφωνο, εσωτερικό σύστημα ειδοποίησης ανάγκης του ηλικιωμένου, ντουλάπα, τηλέφωνο με σύνδεση στο τηλεφωνικό μας κέντρο, κρεβάτι με αποσπώμενα προστατευτικά για την ασφάλεια του ατόμου (διαταραχή ύπνου, άνοια), ενώ διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο, ώστε να ικανοποιούνται τα άτομα με ειδικές ανάγκες (μπάνια ΑΜΕΑ).
Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΑΝΘΕΜΙΣ”
προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που το καθιστούν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα φροντίδας χρόνιων παθήσεων και αποκατάστασης όπως : μακρόχρονη – βραχεία φιλοξενία, ιατρική παρακολούθηση, νοσηλευτική φροντίδα, παροχή φροντίδας και υγιεινής, νοητική αξιολόγηση-ενδυνάμωση, ενημέρωση και υποστήριξη. Επίσης προσφέρει στους ενοίκους του και ειδικές υπηρεσίες όπως: φροντίδα εγκεφαλικών – καταγμάτων, φυσιοθεραπεία και άσκηση, ημερήσια απασχόληση ηλικιωμένων ( με άνοια), κομμωτήριο, παροχή φροντίδας και υγιεινής στο σπίτι, καθώς και μια σειρά δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν τη δημιουργική απασχόληση και αναψυχή των ενοίκων.

 ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
10:00 – 13:00 & 18:00 – 20:00
 ΕΚΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΟΛΒΑΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΑΝΘΕΜΙΣ”  βρίσκεται στην πόλη της Χαλκίδας και απευθύνεται σε άτομα αυτοεξυπηρετούμενα ή μη, λόγω χρόνιων παθήσεων, όπως Alzheimer ή Parkinson ή λόγω άνοιας, ΑΜΕΑ, αλλά και άτομα τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, από ορθοπεδικές ή άλλου είδους επεμβάσεις.
 Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα τριών ορόφων, κτισμένη 50μετρα από τη θάλασσα,  προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα σε όλους τους ορόφους και οι οποίοι διαθέτουν μεγάλο ευρύχωρο σαλόνι, με αναπαυτικές καρέκλες, καναπέδες και τραπεζάκια, ώστε οι φιλοξενούμενοι να μπορούν να περνούν ευχάριστες ώρες.
Το ανθρώπινο δυναμικό του Οίκου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων “ΑΝΘΕΜΙΣ” αποτελείται από έμπειρο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, το οποίο είναι στη διάθεση των ενοίκων του κέντρου, ώστε να τους προσφέρουν τόσο τις ιατρικές του υπηρεσίες, αλλά και υπηρεσίες καθημερινής φροντίδας. Συγκεκριμένα διαθέτει επιβλέποντα ιατρό, νοσηλευτικό προσωπικό και ειδικό προσωπικό που αποτελείται από νευρολόγο, ψυχίατρο, ορθοπεδικό, οδοντίατρο, φυσικοθεραπευτή, μικροβιολόγο και διαιτολόγιο, καθώς και βοηθητικό προσωπικό το οποίο φροντίζει για τη σίτιση, τον καθαρισμό και τη συντήρηση του κτηρίου.

ΜΟΛΒΑΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ - ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ "ΑΝΘΕΜΙΣ"
Λ. ΧΑΪΑΝΑ 93, ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

2221083805 6945056937
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!