ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ

ΣΤΕΓΗ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

"ΣΕΛΙΒΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ"

To “ΣΕΛΙΒΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ”  εδρεύει στο Μεσολόγγι. Ιδρύθηκε το 1964 μετά από δωρεά δύο επιφανών Μεσολογγιτών αστών, τους Σελίβο και Γιαΐτση και στη συνέχεια  με τα χρόνια και με τη συνδρομή άλλων ευαισθητοποιημένων συμπολιτών τους, οι οποίοι θέλησαν έμπρακτα, να βοηθήσουν στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, αφήνοντας την κινητή και ακίνητη περιουσία τους στο ίδρυμα. Οι εγκαταστάσεις του Γηροκομείου εκτείνονται σε χώρο συνολικής έκτασης επτά στρεμμάτων, δύο χιλιόμετρα ΒΔ της πόλης του Μεσολογγίου και περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος όπως:
1) Το κεντρικό κτήριο χωρητικότητας 52 κλινών, το οποίο διαθέτει 11 δίκλινους και 10 τρίκλινους κοιτώνες με αυτόνομη τουαλέτα και μπάνιο, τραπεζαρίες, κουζίνα, χώρους υποδοχής, πλυντήριο και σιδερωτήριο, διοικητικά γραφεία, δωμάτια προσωπικού, χώροι ιατρείου. 2) Τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, 3) Τον κήπο και την αυλή με χώρους πρασίνου, παγκάκια και χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.
Συγκεκριμένα, οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:
Στέγαση, Σίτιση, Ένδυση και υπόδηση ♦ Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ♦ Υποστήριξη σε περίπτωση επέμβασης ♦ Αποθεραπεία μετά από επέμβαση ♦ Διεκπεραίωση προσωπικών υποθέσεων.
Επίσης αναπτύσσει και μια σειρά δραστηριοτήτων για τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου  όπως: Προσκυνήματα σε θρησκευτικούς χώρους ♦ Κοντινές εκδρομές για αναψυχή ♦ Περιπάτους.
To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του “ΣΕΛΙΒΕΙΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ” παρέχει υπηρεσίες δευτεροβάθμιας κοινωνικής φροντίδας στους φιλοξενούμενους τροφίμους. Στόχος του αποτελεί η φροντίδα και φιλοξενία στους χώρους του, ατόμων που δεν μπορούν να αυτοσυντηρηθούν για λόγους υγείας ή οικονομικούς, προσφέροντας τους ασφάλεια, αγάπη και στοργή, ανακουφίζοντάς τους από τις ψυχικές και σωματικές οδύνες τους.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

"ΣΕΛΙΒΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ"
ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 82, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

2631024968 6977072077
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!